Šuška se da je Megan Markl OPET u drugom stanju: Zbog trudnoće propustila krunisanje Čarlsa III? (FOTO)

Interesovanje za jedan od najskandaloznijih parova ne jenjava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ScreenShot/YouTube

Kada su pre tri godine napustili kraljevske dužnosti i započeli novi život u Sjedinjenim Državama, princ Hari i Megan Markl kao jedan od razloga naveli su želju za privatnošću.

Međutim, interesovanje za jedan od najskandaloznijih parova ne jenjava, a otkako su se pojavile sumnje da je Megan Markl trudna sve oči su ponovo uprete u ovaj bračni par.

Naime, Megan i Hari nedavno su večerali u suši baru koji se nalazi u blizini njihove kuće u Montesitu u Kaliforniji. Princ je bio veoma raspoložen, baš kao i vojvotkinja koja je nosila divan model prolećne haljine, u kombinaciji sa ravnim papučama i šik elegantnom torbom.

Spekulacije da je Megan Markl trudna krenule su onaj momenat kada je za vreme krunisanja kralja Čarlsa, umesto u Britaniji bila na pešačenju sa prijateljima u izdanju koje je naglašavalo njen stomak. Dok jedni smatraju da je reč o pojasu za mršavljenje, drugi pak misle da je supruga princa Harija ponovo u drugom stanju.

Trudnoća bi mogla da bude razlog zbog kojeg je Megan propustila nedavno krunisanje Čarlsa III i kraljice Kamile iako je svima poznato da je tokom prve trudnoće, u poodmakloj fazi drugog stanja, putovala avionom.

Poznati par ove glasine još uvek nije potvrdio, a ni demantovao. Možda je odlazak u suši bar njihova vrsta demanta jer se oduvek smatra kako trudnice ne smeju da jedu sirovu ribu?! Ostaje da čekamo i vidimo…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar