Strasti se ne smiruju: Pike došao da vidi Sašu i Milana, pa dobio udarac pesnicom od Šakirinog brata

Uvrede su pljuštale sa svih strana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Shakira

Kada je delovalo da se drama oko razboda Žerara Pikea i Šakire završila, usledio je novi obrt.

Prošlog vikenda, Pike je prvi put posetio decu u Sjedinjenim Američkim Državama nakon razvoda sa slavnom pevačicom. Svoju posetu Majamiju neće dobro pamtiti jer je došlo do fizičkog obračuna sa njenim bratom Toninom.

Šakira je nedavno postala stanovnica Sjedinjenih Američkih Država. Uz dogovor sa Pikeom, povela je sa sobom sinove Sašu i Milana i oni će odrastati uz nju.

Naravno, Pike ima mogućnost da ih vidi. Prvi zajednički vikend proveli su u Majamiju u luksuznom hotelu, ali kada se pojavila Šakira između dvoje bivših ljubavnika nastao je potpuni haos.

Počela je žestoka svađa. Uvrede su pljuštale sa svih strana, a onda se uključio Šakirin brat Tonino i usledio je fizički obračun.

Detalje je izneo Telemundo u jednoj od svojih emisija posvećenih poznatim ličnostima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Mesa Caliente (@lamesacaliente)

– Šakira se žestoko posvađala sa bivšim i to je preraslo u fizički obračun kada se pojavio njen brat Tonino koji je odmah pesnicom udario Pikea pokušavajući da zaštiti svoju sestru – kaže Veronika Basto.

Ona je potom iznela i detalje:

– Policija je morala da reaguje i zaustavi obračun. Treba napomenuti da nema policijske prijave. Niko nije podneo prijavu.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar