Novi detalji HORORA u Rumi: TRI SMRTI u jednom danu, pukovniku navirala sećanja sa Kosova i Metohije

Muškarac (59), usmrtio je u poro­dičnom stanu u Rumi, svo­ju majku (89), a zatim je istim oružjem presudio i sebi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Pukovnik u penziji (59), usmrtio je, u poro­dičnom stanu u Rumi, svo­ju majku (89) hicem iz pištolja koji je imao u legalnom vlasništvu, a zatim je istim oružjem presudio i sebi, pokazali su prvi rezultati obduk­cije i prikupljeni dokazi.

Tri dana nakon porodične tragedije u naselju Lamela, iza rumskog Doma zdravlja, još se ne zna kada će majka i sin biti sahranjeni, jer do juče po podne niko se od članova njihove porodice nije obraćao nadležnima u JP “Komunalac”.

Beživotna tela našla je, u sredu oko 20 časova, jedna od njegovih ćerki, a istragom je potvrđeno da je reč o ubistvu i sa­moubistvu iz oružja koje je i pronađeno na mestu tragedije, pišu Novosti.

– Starica je ležala na krevetu u sobi, a njen sin je bio kod ulaznih vrata. Tokom uviđaja pronađene su dve čaure, što ukazuje da je majku usmrtio jed­nim hicem, a drugim se ubio – navodi izvor iz istrage, dodajući da ga ne čudi to što su stanari iz zgrade rekli da ništa ni­su čuli.

– Pucanj ne mora da se čuje, jer tu ima više faktora. Možda su prozo­ri bili zatvoreni, ili u okolnim stanovima u tom trenutku nije bilo nikog, ili je možda vladala bu­ka… Hodnikom u tom tre­nutku niko nije prolazio – navodi izvor blizak istrazi.

Muškarac se sa poro­dicom devedesetih godina iz Trepče doselio u Rumu, odakle je otišao u vojnu penziju. U stanu je živeo sa majkom i supru­gom, dok su mu dve ćerke u Beogradu. Zločin se dogodio u danu kada mu je preminula tašta.

– Njegova žena je u sredu otišla u Trepču da or­ganizuje sve oko sahrane svoje majke, koja je bila zakazana za četvrtak . Da li je ona zvala u stan, pa joj se niko nije javljao, a onda poslala ćerku da proveri šta je sa mužem i svekrvom, stvarno ne znam. Šta je tu ženu snašlo, ne daj Bože nikome, tri smrti u danu – rekla je, dan nakon strašne tragedije, jedna od ženinih pri­jateljica, koja je otkrila da je supruga bila zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje jer su u poslednje vreme počela da mu naviru sećanja sa Ko­sova i Metohije.

Komšije iz zgrade gde je stanovao sa porodicom kažu da je bio preke naravi. Nekad bi se u trenut­ku iznervirao i izvikao na nekoga, pa su se sa njim slabo družili, a ja­vljali su mu se samo u prolazu.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar