Nova manikir moda: Koriste se lak i senke za oči, a rezultat je fantastičan (VIDEO)

Trik sa TikToka zaludeo svet, nokti će vam izgledati kao iz bajke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/omameIS

Novi trend manikira sa TikToka podrazumeva korišćenje senke za oči prilikom lakiranja noktiju.

Naime, potrebno je da umesto lakova koristite senke, a u brojnim videima koje je moguće pronaći na ovoj mreži, objašnjeno je i kako.

Dakle, potrebna vam je paleta senki za koju vam neće biti žao da je potrošite na manikir.

Vi birate boju, a kako je proleće u toku, opcije su nepresušne. Takođe će vam biti potreban ili providan lak, ili lak koji je neke svetle nijanse, jer će se tako najbolje videti boje senki koje budete dodali.

Kako se radi manikir sa senkama za oči?

Preko nokta prvo stavite bazni lak za nokte, a zatim četkicom, kojom i inače stavljate senke, stavite senku na nokte. Naravno, četkicom nećete moći da povlačite boju po noktu, jer će tako onda izgledati neuredno, pa zato boju tapkajte četkicom (pogledajte video ispod teksta).

Ne čekajte da se baza osuši, jer se onda senke neće “primiti”. Nakon što budete stavili bazni lak, sačekajte kratko i, dok je još vlažan i lepljiv, počnite da stavljate senke. Kada to budete završili, preko toga namažite providan lak, i to je sve.

Providan lak

Da bi sve izgledalo još lepše, preko dodajte i providan lak sa šljokicama! To će manikiru dati poseban izgled.

Ovo je dobar način da iskoristite stare palete senki kojima je odavno istekao rok trajanja i koje ne bi trebalo da stavljate na oči. Nekima ovaj manikir ne uspeva zbog korišćenja pogrešnog laka, pa nemojte da se obeshrabrite ako iz prve ne bude uspelo.

Savet koji bi mogao da vam pomogne jeste da samo promenite lak koji stavljate na senke, nekada je bolje staviti bazni lak preko senki, pa tek onda “top coat”.

Postupak ovog manikira pogledajte u videu ispod:

@phoebesummernails Another eyehadow nail art hack 💅🏼 #nailturorial #nailarthack #nailhack #hack #nailinspo #nailinspiration #eyeshadowhack #nailvideo ♬ Until I Found You (Sped Up) – Heaven When I Held You Again How Could We Ever Just Be Friends – HikoIzvor: 24sedam

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar