Evroliga se našalila sa Partizanovim junakom nakon pobede: Obavezno uključite zvuk (VIDEO)

Levoruki bek je imao sjajnu rolu u drugoj četvrtini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana su trojkom Kevina Pantera došli do istorijskog uspeha i pobedom nad Monakom (88:84) uspeli su da obezbede sigurno mesto u Top 8 fazi Evrolige prvi put od 2010. godine, a sve to na krilima Alekse Avramovića.

Levoruki bek je imao sjajnu rolu u drugoj četvrtini kada se poigravao sa odbranom Monaka i potpuno sam doneo preokret, a na kraju je meč završio sa 22 postignuta poena i sa po tri skoka i asistencije.

Tokom meča je Evroliga obeležila njegovu partiju na vrlo simpatičan način, podsećanjem kako je Željko Obradović prošle sezone u Evrokupu vikao na svog rođenog sugrađanina iz Čačka.

– Aleksaaaaa! – postao je poklič među partizanovcima svaki put kada Avramović odigra dobar meč, iako je nastao usled njegove greške i besa trenera u meču protiv Andore (61:60).

To je postalo prepoznatljivo u celoj Evropi, jer je i Evroliga na taj način obeležila sjajnu rolu srpskog reprezentativca u meču protiv Monaka.

– Uključite ton – napisala je Evroliga i uz sliku Avramovića pustila zvuk, sada već, prepoznatljivog Obradovićevog glasa.

Obradović i Avramović su se nakon meča emotivno pozdravili na centru dvorane “Gaston Medesan”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grobarka (@ima1tim)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar