Ginekolog Marko video nikad bizarniju stvar tokom pregleda: “Vole tamna i vlažna mesta za razmnožavanje”

Doktor sa gomilom fanova na TikTok-u podelio je šokantnu priču

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok/@drcalix.hn

Ginekolog u Hondurasu bio je šokiran kada je otkrio bubašvabu u vagini jedne pacijentkinje.

– Rekla je da ima nešto neobično u njenoj vagini – rekao je dr Marko Kaliks iz Tegusigalpe, prenosi Njujork tajms.

Ginekolog je nešto poput „zvezde” u onlajn ginekološkoj zajednici, i često dokumentuje svoje najneobičnije ili šokantne slučajeve za svojih više od 386.000 pratilaca na TikTok-u, gde su njegove objave prikupile 1,2 miliona lajkova.

Međutim, nedavna objava je podigla stvari na “potpuno drugi nivo”, rekao je dr Kaliks.

Lekar je opisao kako je neimenovana pacijentkinja, koja je došla sa sela u njegovu kliniku bila „izuzetno nemirna, uznemirena i znojava“. Objasnila je da je imala problema sa spavanjem zbog nečeg “ekstremno čudnog” u njenoj vagini.

Naknadni pregled otkrio je šokantnog krivca za nelagodnost žene.

– Kada sam uveo spekulum, video sam da je to buba. U stvari, morao sam da uklonim nešto poput bubašvabe – opisuje šokirani ginekolog.

Ovo je prvi put za iskusnog doktora, koji je ranije otkrio sve od kondoma do igračaka za odrasle unutar ženskih reproduktivnih organa. Još uvek nije jasno kako je bubašvaba, koja je navodno bila mrtva pre nego što ju je uklonio, završila unutra.

@drcalix.hn

#storytime #drmarcocalix #ginecologo #casosclinicos

♬ Love Is Gone Slandeeer – EL Locco

“Vole tamna i vlažna područja za razmnožavanje”

Sajt za istrebljivače Orkin navodi da „bubašvabe više vole mračna, vlažna mesta da bi se sakrile i razmnožavale“ i da mogu „spljoštiti svoja tela da bi se uklopili u uske prostore“.

Kaliks nije precizirao da li je pacijentkinja pretrpela bilo kakve povrede ili da joj je bio potreban tretman nakon traumatičnog iskustva. Sreća je što je Kaliks uspeo da izvuče stvorenje, jer ostavljanje predmeta u vagini predugo može dovesti do infekcija, oštećenja tkiva i drugih komplikacija.

Shodno tome, doktor je upozorio pacijentkinje da paze na abnormalne simptome, uključujući iscedak neprijatnog mirisa, krvarenje, otok ili osip. On je dodao da žene ne treba da se ustručavaju da odu kod lekara ako posumnjaju na probleme u svojim intimnim regijama.



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar