Provocirali ga i NAPALI, pa odveli u zatvor: Srpskom lekaru uhapšenom na Jarinju određen PRITVOR

Todorović je večeras saslušan u stanici policije u južnom delu Kosovske Mitrovice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen

Lekaru Kliničko bolničkog centra Kosovska Mitrovica Nikoli Todoroviću, koji je uhapšen na prelazu Jarinje, određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je napao policajca, a nakon saslušanja sutra će se pojaviti pred sudom, saopštili su iz direkcije policije u Prištini, a potvrdio je i njegov advokat Miloš Delević.

Kako navodi RTS, Todoroviću, prema navodima policije, nije dozvoljeno da prođe punt Jarinje zbog nekompletne dokumentacije, a pošto mu je zabranjeno dalje kretanje, prema tvrdnjama policije, “odbio je i da potpiše dokument/rešenje o zabrani ulaska”, nakon čega je “napao jednog od policajaca nanevši mu fizičke povrede”.

Advokat Delević je naveo da je Todorović večeras saslušan u stanici policije u južnom delu Kosovske Mitrovice i da mu je Todorović preneo da su ga policajci provocirali tokom kontrole dokumentacije, a tokom privođenja fizički se obračunali sa njim.

O slučaju je obavešten tužilac, a protiv Todorovića je pokrenut postupak za “napad na službeno lice”, pa mu je odlukom tužioca određeno zadržavanje do 48 sati.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju ranije je saopštila da je lekar zaposlen u KBC u Kosovskoj Mitrovici Nikola Todorović priveden na prelazu Jarinje dok je vozio maloletnu decu u opštinu Srbica, na porodičnu krsnu slavu.



Izvor: RTS

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar