Derbi severa Srbije koji se pomno prati i u Humskoj: Lazetić preko Voše “napada” svoj Partizan!

Utakmica je na programu u petak od 17.00

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić rekao je da njegov tim očekuju težak i neizvestan duel sa Vojvodinom u Super ligi Srbije, u kojem je sigurno da će obe ekipe pokušati da pobede u borbi za evropske pozicije.

– Ovo je veliki derbi i veliki je rivalitet između nas i Vojvodine, zbog čega očekujem fenomenalnu utakmicu. Vojvodina je dobar tim, dovoljno je reći da otkako su promenili trenera nisu imali poraz 13 utakmica. Siguran sam da su zato puni samopouzdanja – rekao je Lazetić, prenosi klub.

Fudbaleri TSC dočekuju Vojvodinu, u utakmici 29. kola Superlige Srbije. TSC je trenutno drugi na tabeli domaćeg šampionata sa 58 osvojenih bodova, dok je Vojvodina peta sa 50 bodova.

– Opasni su u ofanzivnim tranzicijama, defanzivno jako dobro organizovani, primaju golove uglavnom iz prekida i vidi se da je to ekipa pravljena za borbu za sam vrh tabele, te nam je jasno kakav nas protivnik očekuje, pogotovo sada kada su se serijom dobrih rezultata vratili u igru za Evropu – rekao je Lazetić.

– Jako ih poštujemo i znamo kako mogu biti opasni, jer imamo iskustvo sa njima od prošle godine, tako da će ovo sigurno biti jedna veoma zahtevna i interesantna utakmica – dodao je on.

Sa druge strane, trener TSC-a je naveo da njegov tim “svakako nije protivnik za potcenjivanje” i naveo da su njegovi igrači toga svesni i da imaju puno motiva da budu na svom maksimumu.

– Mnogo bismo veći pritisak osećali da imamo osam ili 10 bodova manje nego trenutno pred ovako važnu utakmicu. Rekao sam igračima i pre prethodne utakmice, a posebno pred ovakav derbi, da moraju da uživaju, da igraju fudbal – rekao je Lazetić.

– Jasno nam je i da svi žele ovu poziciju na kojoj smo mi, ali ko god bi poželeo da bude na našem mestu, mora prvo da nas pobedi. Svakako ostajemo u trci za sam vrh tabele i kvalifikacije za Ligu šampiona i to je naša privilegija u ovoj utakmici, da možemo na neki način biti rasterećeni. Svakako TSC kao i uvek, ide na pobedu – istakao je on.

Utakmica je na programu u petak od 17.00.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar