Vlahović izmenjen i napravio potez o kome svi pričaju: Gazeta Srbinu dala najgoru ocenu (VIDEO)

Duci je igrao do 74. minuta, kada ga je zamenio Arkadijuš Milik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/JuventusFC

Fudbaleri Juventusa ispustili su pobedu protiv Intera, u prvom meču polufinala Kupa Italije, pošto su izjednačujući gol primili u 95. minutu. Utakmica je završena rezultatom 1:1 (0:0), a dosta se pričalo o Dušanu Vlahoviću.

Srpski fudbaleri Filip Kostić i Dušan Vlahović počeli su utakmicu, a popularni Duci igrao je do 74. minuta, kada ga je zamenio Arkadijuš Milik. Što se tiče levog krila reprezentacije Srbije, on je odigrao ceo meč protiv ekipe Simonea Inzagija.

Tokom izmene, moglo se videti da je Vlahović revoltiran zbog izlaska, nije krio ljutnju ni pri pozdravu sa Masimilijanom Alegrijem, ni pri dolasku na klupu.

U “Gazeti” je dobio najgoru ocenu, samo on i Filip Kostić imali su peticu. Ljutnju je pri izmeni pokazao i Anhel di Marija, komentarisao je to i trener Alegri.

– Moramo bolje da pokrijemo šesnaesterac. Federiko Kjeza je ušao sa drugačijim karakteristikama, malo brže smo kretali loptu i koristili krila, ali ne zaboravimo da je Anhel imao prvu šansu na utakmici. I Dušan je dobro prošao, samo sam morao da uvedem sveže igrače sa drugačijim karakteristikama, da prodrmam stvari. Siguran sam da Di Marija nije bio srećan što je izašao, igrači nikada nisu, ali on je dolazio sa međunarodne pauze i iz reprezentacije i trebao mi je neko ko bi mogao da promeni tempo – rekao je Alegri.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar