Alegri objasnio zašto Vlahović nije počeo meč protiv Verone: Razumem kako to vama deluje sa strane!

- Nije lako igrati u ovakvim uslovima, ali momcima dobro ide - rekao je iskusni stručnjak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FSS

Srpski napadač Dušan Vlahović je meč JuventusVerona počeo na klupi, a trener Masimilijano Alegri je objasnio zbog čega reprezentativac naše zemlje zemlje nije igrao od prvog minuta. Strelac osam ligaških golova za tim iz Torina je u igru ušao u 60. minutu, a za vreme provedeno na terenu nije uspeo da se upiše u strelce.

– Dušan radi neke veoma dobre stvari, posebno je to bio slučaj protiv Intera. Razumem da vama sa strane deluje da je Vlahović neko ko treba da reši sve probleme Juventusa. Došao je u januaru prošle godine, doneo nam je dosta toga dobrog, ali je odigrao samo jednu sezonu u Fiorentini pre toga. Igranje za Juventus je nešto potpuno drugačije. Igra bolje nego prošle sezone, tehnički je napredovao i to me raduje, samo mora da ostane miran. Kin i on su finišeri, dok je Milik iskusniji i zna gde će lopta završiti – rekao je Alegri za “Skaj sport”.

– Nije lako igrati u ovakvim uslovima, ali momcima dobro ide. Prvi meč posle reprezentativne pauze zna da bude neugodan. U fudbalu nizom dobrih rezultata možete brzo da se vratite. Ona prava tabela kaže da smo na mestu koje vodi u Ligu šampiona i to sa četiri boda prednosti.

Strateg “stare dame” nije sačekvao kraj meča na klupi, već je ranije otišao u svlačionicu.

– Nismo igrali dobro, morali smo da idemo po drugi gol u poslednjih pet minuta, tražio sam od igrača da nastave da vrše pritisak. Zam da pet minuta ne deluje mnogo, ali je Verona dugim loptama išla ka našem šesnaestercu i svašta je moglo da se desi da je dala izjednačujući gol. Dobro je što smo uspeli da osvojimo ta tri boda – zaključio je Alegri.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar