Bubuljičavi dečak koji je osvojio svet: Otac mu bio pijanica i nasilnik, a majka je htela da abortira!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen

Mnogo je fudbalera koji su krenuli iz siromaštva pa su uspeli dotaći nebo. Danas imaju sve što požele i planetarno su popularni. Žive život iz snova i naplaćuju sve ono što su propustili u djetinjstvu.

Danas je među najpopularnijim osobama na svijetu. Omiljen i poštovan gdje se god pojavi, dok kao dječak nije imao šta jesti. Živio je od danas do sutra.

Internetom su počele kružiti fotografije mlađahog Cristiana Ronalda iz prvog mandata u Manchester Unitedu. Danas slavni Portugalac izgleda neprepoznatljivo.

Od fotografija bubuljičastog Cristiana pa do danas prošle je skoro 20 godina. Nekada dečko očajnog lica je danas san mnogih slobodnih žena.

Ako neko zna kako je odrastati u teškim uslovima onda je to Ronaldo. Otac mu je bio nasilnik i alkoholičar, a vrlo često je bio i praznog stomaka.

Ronaldova majka Dolores je čak i želela da abortira, a otac Hose se nakon povratka iz rata u Angoli totalno promenio. Nije uspevao pronaći posao i okrenuo se alkoholu.

Svojvremeno se i Ronaldo prisjetio kako je često znao biti gladan i prositi za hamburgere. Posle je pronašao žene koje su ga hranile.

– Kucali bismo na vrata i pitali imaju li hamburgera. Tamo su uvek bile Edna i još dve djevojke. Nikada ih više nisam uspeo pronaći – rekao je Ronaldo posle čega su se one i javile.

Bez oca je ostao sa 20 godina. Hose je preminuo od zatajenja jetre, a zanimljivo da nikada nije upoznao oca na pravi način ili osjetio njegovu ljubav.

– Bio je pijanica. Nikada nisam razgovarao s njim, nismo nikada imali normalan razgovor. Bilo je teško. Biti broj jedan, a da on ništa od toga nije vidio… Nije me video kako primam nagrade, da vidi što sam postao.

U međuvremenu usledio je Ronaldov meteorski uspon. Stizale su brojni uspesi na terenu, ali i van terena. Mogao je imati ženu koju poželi, a bankovni račun je bio sve veći i veći. Od fudbala je zaradio više od milijardu dolara.

Uspeo je osvojiti pet Zlatnih lopti, postati najpopularniji fudbaler na svetu i uzor milionima mališana. Najbolji je strelac u istoriji fudbala.

Ali pre svega pravi porodičan čovek. Ronaldo je već nekoliko godina u vezi sa Georginom Rodrigez, njegov sin Kristijano Junior je na putu da postane fudbaler.

Ukoliko se za nekog može reći da je uspeo u životu, te ostvario sve o čemu je sanjao, onda je to definitivno 38-godišnji Kristijano Ronaldo dos Santos Aveiro.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar