Troicki očekuje puno od Međedovića: On to radi najbolje od svih

Mladi teniser iz Srbije je pre dve nedelje osvojio čelindžer u Sekešfehervaru i prvi put se našao u najboljih 200 tenisera na svetu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki izjavio je da Hamad Međedović ima veoma snažnu igru i da će “daleko dogurati”.

Troicki trenutno vodi pripreme u Beogradu sa Novakom Djokovićem i Hamadom Medjedovićem za nastavak sezone na šljaci.

Mladi teniser iz Srbije je pre dve nedelje osvojio čelindžer u Sekešfehervaru i prvi put se našao u najboljih 200 tenisera na svetu.

– Mnogo očekujemo od njega. Hamad vežba ovde u Centru Novak, ja sam njegov trener. Cilj je da se što pre domogne prvih 100 na svetu. Trenutno je 192. Sledeći turnir mu je čelindžer u Splitu za nedelju dana, posle ide u Banjaluku, gde je dobio vajld kard. Na Rolan Garosu će igrati prvi seniorski gren slem u karijeri. Mislim da može daleko da stigne, ima veoma veoma snažnu igru. Mora još malo da se sredi, i fizički i mentalno, da ojača – izjavio je Troicki.

Hamad često servira brže od 220 kilometara na sat, a kaže da može i brže od 230.

– Može. Sigurno jedan od naših najjačih servera. Imali smo sjajne igrače za ovaj udarac. I Vemić i Bozoljac i Zimonjić, pa i ja, svi servirali veoma snažno ali on to radi najjače od svih. Zaista je jak i može da servira vrlo brzo – zaključio je Toricki.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar