Dnevni horoskop za 31. mart: Strelčevi, zdravlje je dobro, Rakovi, čuvajte se iznenadnih odluka

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Danas ste veoma impulsivni i zato prvo delujete a kasnije razmišljate o posledicama. Veoma ste odlučni. Na ljubavnom polju  uživate sa svima u porodici. Zdravlje je veoma dobro.

BIK

Danas možete imati probleme sa poštovanjem autoriteta.  Nije vam do novca nego do principa.Nemojte da vam ljubavni sastanak liči na razgovor za posao jer to može biti jako napeto. Opustite se.  Problemi sa kožom.

BLIZANCI

Vaš um se stalno utrkuje sam sa sobom. Znate li bar danas koji vam je cilj? Svakako vam nije dosadno. Postojani ste u ljubavi jer danas obožavate ljubavne rituale. Kašalj koji vas nervira.

RAK

Nemojte stavljati reči u usta ljudima koji ih ne izgovaraju. Slušajte malo bolje a tumačite realnije.

Čuvajte se iznenadnih odluka koje mogu da traju čitav život. Malo prespavajte pa razmislite na šta pristajete. Nema promena u zdravlju.

LAV

Intezivni ste i veoma nasilini u namerama i nemate problem čak i da ste dosadni ako nešto želite.

Partner ne može da se odbrani od vas jer vi sada hoćete da bude po vašem.

Jačajte imunitet.

DEVICA

Pretvorite današnje  namere u akcije. Nemojte razmišljati i dugo čekati. Očekujete savršenstvo i svoje standarde projektujete na partnera. Ne preterujte u očekivanjima. Stomačni manji problemi.

VAGA

Danas pravite velike planove ali ste još uvek u ružićastim oblacima.Čitajte  znakove pored puta kojim idete. Mašta jeste vaše najveće bogatstvo ali malo realnosti ne bi škodilo.Idealna ljubav je samo u knjizi koju čitate. Pokušajte da se više krećete.

ŠKORPIJA

Orijentisani ste na detalje zato potražite pomoć Jarca ili Device. Letite na velikim krlima ljubavi. Čuvajte se pada da ne bi tresnuli o zemlju. Manji problemi sa nesanicom.

STRELAC

Danas ste motivisani da isprobate nove načine poslovanja.Uživate u neobičnim izazovima. Spremni ste da se stavite na mesto partnera da bi ga bolje razumeli. A kada to uradite nećete nigde otići od partnera. Zdravlje dobro.

JARAC

Danas vas sloboda u poslovanju dobro parališe. Potrebne su vam drugačije granice ali i smernice.

Nemojte biti fokusirani na to kako stvari izgledaju već kako se vi osećate u okolnostima. Ljubav bez većih promena. Zdravlje bez većih tegoba.

VODOLIJA

Danas ste vi veoma dobra inspiracija za druge. Čak i za one koji ne sumnjaju u sebe. Izgledate kao da vam nije stalo do partnera ili ljudi koji vas okružuju.Ipak ne ostavljajte ljude na cedilu ako ih volite. Dobro se osećate.

RIBE

Danas ste veoma osetljivi i slažete se samo sa malim grupama ljudi.  Želite da se izolujete i da vas svi ostave na miru. Delujte tiho ali ste snažniji nego inače. Popustilo je samopouzdanje u ljubavnim prilikama. Zdravlje solidno.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rsIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar