STRAŠNO! Prvo su u srpsku robu stavili MUNICIJU, a sad su Kurtijevci napravili SAJT koji poziva na bojkot

Nastavjaju prljavu i primitivnu igru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Skandalozna kampanja za bojkot robe proizvedene u centralnoj Srbiji u lažnoj državi Kosovo se ne stišava, pa je pokrenut i sajt „Bojkoto860“ kojim se građani pozivaju da ne kupuju proizvode iz Srbije.

Na sajtu dominira poziv na „Bojkot proizvoda Srbije. Bojkot barkoda 860“, budući da je 860 broj na bar kodu srpskih proizvoda. Uz to stoji i fotografija koja asocira na 1999. godinu.

– Svaki proizvod uvezen iz Srbije pretvara se u investiciju za nabavku naoružanja srpske vojske! Bojkotujte proizvode Srbije! Bojkotujte 860 bar kod! Prestanite da finansirate srpsku vojsku –  skandalozna poruka je ovog sajta.

Među proizvodima koje bi građani trebalo da bojkotuju su slatkiši srpske kompanije „Svislajon“, ali i „Medela“ štrudle, flaširane vode „Akva viva“, „Rosa“ i „Prolom“, kafa „Donkafe“, „Plazma“ i „Jafa“ keks, Čips, Smoki, Štarkovi slatkiši, sokovi, ulje, ali i farbe za kosu…

Građani se, međutim, pozivaju da ne kupuju ni „koka kolu“, „fantu“ niti „šveps“…

Od strane Albanaca u južnoj srpskoj pokrajini već dugo traje kampanja za bojkot robe proizvedene u centralnoj Srbiji, a nedavno je objavljen bizaran spot u kojem su se u ambalažama srpskih proizvoda umesto slatkiša nalazili meci, što je simbolično imalo istu poruku, da se “kupovinom srpskih proizvoda finansira srpska vojska”.



Izvor: Kosovo online

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar