Ovo je OTAC koji je zlostavljao i držao ćerku u kadi na Zvezdari: Ako ga VIDITE, odmah javite policiji

Molimo građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tragaju za Urošem Pašajlićem (38) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza.

Molimo građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630.

Foto: MUP

Podsetimo, devojčica (8) koju je otac Uroš Pašalić (37) godinama držao kao roba u stanu na Zvezdari, kako Telegraf saznaje, nađena je u sklupčana u kadi i dezorjentisana.

– Dve policajke su provalile u stan i pronašle devojčicu u kadi. Bila je sklupčana i dezorjentisana. Jedva je govorila, a još uvek se ne zna da li je izlazila napolje. Na kadi je bilo nekoliko kesica pereca i ostaci ubuđale hrane koje je devojčica jela. Takođe, tu je i jedna fotografija na kojoj su muškarac i devojčica za koje se pretpostavlja da su Uroš i dete, rekao je sagovornik medijima iz istrage ovog slučaja.

Navodi da je dete pripalo ocu na staranje nakon što je majka završila u psihijatrijskoj ustanovi, jer je, pod dejstvom narkotika napala svoju majku.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar