Mladi trener otkriva nečuvene detalje: Borjan i Gobeljić “buše” Milojevića u svlačionici?

Osim toga, ovaj momak koji je igrao za mlađe kategorije Partizana kaže i da je Milojević neverovatno strog stručnjak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević (40) neverovatno je strog, ali zbog toga ima problem sa Milanom Borjanom (35) i Markom Gobeljićem (30), otkriva fudbalski trener Dušan Momirović (30), prenosi Informer.

Momak koji radi u švedskom Hamarbiju, gde je sarađivao sa strategom crveno-belih, otkriva nepoznate detalje iz svlačionice srpskog prvaka. I očigledno je da neke stvari u Zvezdi ne funkcionišu najbolje uprkos tome što crveno-beli deluju nedodirljivo u domaćim okvirima.

Momirović je gostovao u podkastu “Adrijatik”, a na konstataciju novinara Nikole Jankovića da je Milojević tokom zimskih priprema imao problema sa Borjanom i Gobeljićem, Dušan je potvrdio i odgovorio da time nije iznenađen.

– To me uopšte ne čudi. Otprilike sam očekivao, samo sam mislio da će to mnogo ranije da se desi. Ne volim o tome da pričam, ali znam šta se dešavalo i šta se dešava. Miloš je neko ko voli autoritet, da sve bude striktno i precizno. Njegov prelazak u Zvezdu sam donekle očekivao i mislio sam da će mu biti mnogo lakše, s obzirom na poznavanje jezika. Takođe, bio sam svestan da u Zvezdi postoje jaki karakteri, tipa Borjan ili Gobeljić. Mislim, Borjan se sukobio i sa Terzom (Zvezdan Terzić, prim. aut.), a ne sa Milojem. Priča se kako je Partizan nadigrao Miloja u drugom poluvremenu poslednjeg derbija? Pitanje je koliko je nadigran, a koliko možda izbušen od igrača. Nisu to nemoguće stvari – poručuje Dušan Momirović.

Osim toga, ovaj momak koji je igrao za mlađe kategorije Partizana kaže i da je Milojević neverovatno strog stručnjak. Ta izjava je prilično neočekivana, s obzirom na to da Zvezdin strateg ne odaje takav utisak na osnovu svog ponašanja.

– Veoma, ali veoma je strog. Vidim da ljudi pričaju i pišu da je suprotno. Kod njega nema kašnjenja ni 15 sekundi. Apsolutno ne ostavlja mesta za diskusiju. Nema kod njega da neko dolazi i da se žali, za ovo, za ono… U švedskom Hamarbiju je odstranjivao iz tima. Izgubio je komunikaciju sa igračima zbog toga – dodaje Momirović.

Dušan Momirović je u pomenutom podkastu, između ostalog, rekao da nije sreo čoveka koji toliko dobro poznaje fudbal kao Miloš Milojević i da su dobri rezultati Zvezde protiv Milana i Hofenhajma njegova zasluga.

– Zvezdina utakmica u Milanu je njegova zasluga, kao i Hofenhajm. Imao sam prilike da gledam njegove treninge svakodnevno dok je bio u Hamarbiju. Ovim poslom se bavim 11 godina, prisustvovao sam treninzima odličnih trenera i mogu da kažem da je Miloš Milojević neko ko zna najviše o fudbalu – dodaje Momirović.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar