Tuhel stigao u Bajern i najavio osvajanje svih trofeja: U njegovom DNK su samo pobede, želimo sve!

Tomas iza sebe ima odlične rezultate

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FC Bayern Munchen

Uprava Bajerna je na iznenađenje mnogih odlučila da otpusti Julijana Nagelsmana i na njegovo mesto ekspresno postavi Tomasa Tuhela, nekadašnjeg trenera Majnca, Borusije Dormund, PSŽ-a i Čelsija.

Nagelsman je imao veoma dobre rezultate u Bajernu, borio se za pehar u Ligi šampiona, kao i titulu u Bundesligi, ali, čelnici kluba su odlučili da mu uruče otkaz i štaviše, u roku od samo nekoliko sati su uspeli da angažuju Tuhela.

Tuhel iza sebe ima odlične rezultate, pošto je uspeo da osvoji i Ligu šampiona sa Čelsije, a na promociji nije krio ni svoje ambicije sa Bajernom, dok će, zanimljivo, svoj debi imati 1. aprila i to protiv Borusije iz Dortmunda.

– Bajern je jedan od najboljih klubova na svetu. U njegovom DNK su samo pobede. Jasno je da želimo da osvojimo titulu u svakom takmičenju u kojem učestvujemo. Tu mi je apsolutno sve jasno. Imam veoma kvalitetne i atraktivne igrače, koji su sposobni da ostvare sve ciljeve. Pritisak postoji, ali svi oni znaju da su privilegovani što igraju u klubu kao što je Bajern – izjavio je Tuhel.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar