Najbolji košarkaš Real Madrida upozorava na Partizan: “Neće biti lako, kod njih je uvek dobra atmosfera”

Trenutno su Madriđani drugi, a do kraja imaju još pet utakmica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Košarkaši Real Madrida su već obezbedili svoje mesto u Top 8, a do kraja regularnog dela će se boriti za što bolji plasman na tabeli i uslovno rečeno lakšeg rivala u plej-ofu.

Trenutno su Madriđani drugi, a do kraja imaju još pet utakmica, među kojima je večerašnja u Bolonji protiv Virtusa, ali i gostovanje Partizanu 31. marta.

Jedan od najboljih igrača “kraljevskog tima”, reprezentativac Bosne i Hercegovine, Džanan Musa, ove sezone je jedan od najboljih igrača slavne španske ekipe.

On ističe da je privilegovan što igra u Realu i da im stariji igrači pomažu da shvate mentalitet ovog kluba.

– Svaki igrač u ovom timu je veoma iskusan, i ja sam privilegovan što igram su Realu. Ne bih mogao da neko radi nešto bolje od drugih. Iskusni veterani kao što su Rudi, Ćaćo i Serhio guraju sve ostale da otelotvore mentalitet Real Madrida – rekao je on, a zatim se osvrnuo i na predstojeće mečeve u Evroligi, među kojima je i gostovanje.

– Idemo utakmicu po utakmicu. Trenutno smo fokusirani na Virtus, a onda ćemo razmišljati o preostalim mečevima. Svaka od tih ekipa je opasna. Kada je reč o Fenerbahčeu i Partizanu, koji se bore za 4. mesto i plej-of, oni imaju sjajnu atmosferu na domaćim terenima i neće biti lako – rekao je Musa.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar