Mladiću šef dao KOVERTU i rekao da će mu to promeniti život: Zanemeo je od šoka kada je otvorio (VIDEO)

Bio je nagrađen posle šest meseci rada, ali nije očekivao ovaj iznos

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Tiktoker Sem Pelisero podelio je neprijatno iskustvo sa svog prošlog posla kada mu je bivši šef dao božićni bonus, obećavajući da će mu sadržaj koverte „promeniti život“. On je rekao da se tada mučio da sastavi kraj s krajem i da je bio razočaran sadržajem koverte.

Objasnio je da je morao da troši polovinu plate za kiriju, ostavljajući vrlo malo novca za hranu, režije i troškove života. Iako je tražio povišicu i dodatne zadatke, gazda nije imao razumevanja i tada je počeo da prevozi putnike automobilom.

Posle šest meseci rada, šef ga je pozvao u kancelariju da mu dodeli bonus, rekavši da je primetio njegov naporan rad i uvideo njegov potencijal da postane stalni radnik.

– Novac u ovoj koverti će vam promeniti život – rekao mu je šef, a oduševljeni tiktoker je počeo da zamišlja koliki je iznos sakriven u koverti.

– Zamišljao sam da će tu biti hiljade dolara, biće 10.000 ili 5.000 dolara – rekao je on, a zatim otkrio koliki je iznos.

– Unutra je bilo 250 dolara – rekao je, hvatajući se za glavu, a video je prikupio 3,9 miliona pregleda i oko 10.000 komentara.

@sampelissero #stitch with @maryefrost I don’t think there was every a period of time where that much money was life changing 😭😭😭#fyp #boomer #storytime #poor ♬ original sound – Shmee

Naravno, među komentarima je bilo dosta burnih reakcija.

– Rekao bih mu da tome doda još malo nula – našalio se neko.

– Jesi li otišao sa tog posla? – upitala je druga osoba.

– Kako ovaj iznos može promeniti nečiji život? Jesmo li u 1945. godini? – upitao je treći tiktoker.

– Ne radi se toliko o količini, koliko o činjenici da ti je šef rekao da će ti to promeniti život – odgovorio je neko.



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar