Kako je “četnik iz Pečata” postao “ustaša iz Danasa”!

Njih ne zanima život našeg naroda, a pravda još manje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: HappyTV

Skidaju se maske i pokazuje se pravi odnos prema Srbiji, a samim tim i sve licemerje. Upravo ovo navedeno ide ruku pod ruku sa istoričarem i političkim analitičarom Dragomirom Anđelkovićem, koji je “četničku gibanicu” zamenio “srbojskekom” i udario na svoju državu i predsednika Aleksandra Vučića.

Naime, u tajkunskom niskotiražnom tabloidu “Danas” osvanuo je tekst pod naslovom “Kune se u Šešelja, a ide stopama Biserko”, gde Anđelković glasno udara na predsednika Vučića i svoju državu, prikazujući sav napor srpskog rukovodstva da sačuva Kosovo i Metohiju u pogrešnom svetlu.

Ovaj “četnik iz Pečata” koji je postao “ustaša iz Danasa” rekao je “Vučiću nije problem da se kune u Vojislava Šešelja, a onda da ide stopama Sonje Biserko”.

Upravo ovom izjavom Anđelković je pokazao da zapravo on sam nije ništa bolji od pomenute Sonje Biserko, poznate po antisrpskoj i srbomrzalačkoj politici.

Foto: Medija centar

Poznato je da se predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji Biserko ne libi, već da jedva čeka, da napadne našu zemlju i njeno rukovodstvo, na čelu sa predsednikom Vučićem, a Draža je zapravo isti kao ona i dovoljno mu je da se svaki dan pogleda u ogledalu i imaće koga da vidi, a to je upravo Sonja Biserko, jer njih dvoje imaju istu politiku.

Njih ne zanima život našeg naroda na KiM, ne zanima ih pravda, niti muka kroz koju Srbi prolaze, oni se vodi jedino time da se okrivi Srbija i predsednik Vučić i ne biraju sredstva, u ovom slučaju reči.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar