Dnevni horoskop za 21. mart: Vage, zdravlje bez većih promena, Bikovi, novo poznanstvo na vidiku

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Mlad Mesec u vašem znaku pozitivno utiče na sve poslovne situacije. Ukoliko imate nove planove danas ih možete započeti. Povedite računa o novcu. Pokrenite ili promenite nešto u ljubavnom odnosu. Zdravlje dobro.

BIK

Intezivno druženje nikako nije u vašem planu. Određeni strah od neizvesnog donosi vam neobične odluke. Susret može biti tajanstven ali sa novom osobom. Sačuvajte pamet i realnost. Zdravlje je sasvim solidno.

BLIZANCI

Novi pozitivni događaji čine vaš dan veoma radosnim.Pozitivna energija je svuda oko vas. Tamni oblaci se razilaze i vi to vidite i osećate. Mogući kratki putevi sa voljenom osobom. Povoljan dan za emocije. Problem sa grlom.

RAK

Planirate promene ali ništa nije predvidljivo. Ako budete dovoljno brzi i efikasni pokrećete potpuno novi projekat. Porodica je uvek na prvom mestu ali danas imate druge prioritete. Pripremite se na manje nerazumevanje sa emotivnim partnerom.Zdravlje promenljivo.

LAV

Odmorili ste se i napravili pauzu pa je danas odličan dan za neke poslovne početke. Mlad Mesec u Ovnu doprinosi vašoj boljoj energiji i osećaju za posao i ljubav. Neki Lavovi se ponovo zaljubljuju ali u novu osobu. Zdravlje bez promene.

DEVICA

Moguća vest iz sfere kredita ili sponzorstva. Povećanje plate za one koji su zaposleni ili veoma mogući dobitak. Dobre vesti od porodice ili bliskih ljudi. Predstoji vam puno druženja ali i dnevnih obaveza. Zdravlje dobro.

VAGA

Veoma dinamičan dan ako se bavite javnim poslom. Previše obaveza uslovljava i bolju organizaciju. Ono što ste odlagali danas počinjete da rešavate. Zato se ljubavni život popravlja. Polje zdravlja bez većih promena.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec u Ovnu podržava vašu želju za drugačijom ishranom. Povoljan dan za napredovanje na poslu. Menjajte loše navike. Potencijalni partneri iskazuju naklonost a na vama je da pokažete zainteresovanost. Manji problem sa varenjem.

STRELAC

Spremni ste da okrenete novi list na poslu ali i u dnevnim aktivnostima.  Slede nove ponude. Ljubavni život je srećniji i bolji nego inače. Dobra komunikacija sa emotivnim partnerom.  Vreme je da povedete računa o ishrani.

JARAC

Mlad Mesec u Ovnu resetuje vaše poslove ako se bavite privatnim poslom.  Promene su već određene pa je vreme da ih realizujete. Emotivno ste stabilniji. Zato su bračni odnosi bez većih promena. Zdravlje solidno.

VODOLIJA

Povoljan dan za razgovore i dogovore. Mlad Mesec u Ovnu daje da potpišete dobre ugovore. Očekuje vas manji priliv novca. Nemate određenih planova u ljubavi zato se ponašate stihijiski. Polje zdravlja bez tegoba.

RIBE

Povoljan dan za novi posao i veću platu. Stiže novac na koji ste zaboravili.

okolinu.Krajem sedmice otvaraju se nove mogućnosti. Sloni ste mogućim zaokretima u ljubavi. Lude ideje opsedaju vaš mozak. Zdravlje dobro.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar