Partizan časti navijače besplatnim ulazom u Arenu: Prelepe vesti za Grobare!

U saopštenju kluba navodi se i da će "Vlasnici sezonskih karata imati svoja mesta, dok će se podela besplatnih ulaznica vršiti od utorka 21. marta pa sve do dana utakmice"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Partizan časti navijače, ulaz na meč protiv Cedevita Olimpije (26. marta) biće besplatan i svi zainteresovani moći će da dođu u “Arenu” i da pruže podršku košarkašima u završnici sezone. Ujedno su iz kluba saopštili i da je to Svetski dan borbe protiv epilepsije i da će tim povodom ekipa izaći na teren u ljubičastim majicama.

U saopštenju kluba navodi se i da će “Vlasnici sezonskih karata imati svoja mesta, dok će se podela besplatnih ulaznica vršiti od utorka 21. marta pa sve do dana utakmice”. Uz to su pozvali navijače da dođu i da zajedno pruže podršku obolelima od epilepsije.

Pre tog meča Partizan čeka veoma važan duel u Evroligi. U petak (24. marta) igra protiv Olimpijakosa i tako nastavlja borbu za plasman među osam najboljih timova u elitnom takmičenju. Grčki tim je posle 29 kola prvi na tabeli sa skorom 21-8, dok su crno-beli šesti sa 16-13. Do kraja ligaškog dela ostalo je još pet kola.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar