Dušan Vlahović na meti osuda zbog svojih “nedela” (VIDEO)

Mnogi su se oglasili povodom ove situacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP/Spada

Srpski napadač Dušan Vlahović nije se upisao u listu strelaca ni na šestom susretu u Seriji A, ali to nije razlog zašto se našao u centru pažnje u Italiji.

U derbiju kola protiv Intera jedini gol je postigao njegov sunarodnik Filip Kostić, ali su u povoju te akcije igrači Juventusa čak dva puta igrali rukom. Prvo Vlahović, a potom i Rabio koji je bio asistent za gol srpskog krilnog fudbalera.

Sudija Danijele Ćifi je pregledao snimak, ali je utvrdio da nije bilo prekršaja igre, te je gol ostao na snazi.

– Desilo se nešto jako ozbiljno. Primiti ovakav gol u vreme VAR-a je neprihvatljivo. Još teže je sa objašnjenjem da nemasnimaka. Ljuti smo i tražimo odgovore. Ovo je skandal – rekao je trener Intera Simone Inzagi, jedan od mnogih koji su se oglasili povodom ove situacije.

Međutim, tu nije bio kraj Vlahovićevim “nedelima”. Upravo je na njega lopta išla pred poslednji sudijski zvižduk. Srpski napadač je pokušao da zagradi loptu i potroši što više vremena u čemu je i uspeo, ali je zatim dobio udarac od Mihitarijana neposredno po okončanju meča.

Vlahovića je to iznervirao, pa je nešto dodao fudbaleru Intera, nakon čega se stvorila gužva na tom delu terena. Prednjačili su Dambrosio i Paredes koji su dobili po crveni karton.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar