Šarac: Potrošili smo mnogo kredita, sada ćemo pokušati da osvojimo maksimalan broj bodova

Osvrnuo se i na kvalitet ekipe Spartaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Dragan Šarac izjavio je da njegova ekipa gostovanje u Subotici mora da shvati maksimalno ozbiljno.

Fudbaleri Radničkog iz Niša sutra 19. marta od 15 časova gostuju u Subotici ekipi Spartaka u okviru 27. kola Superlige Srbije.

– Potrošili smo mnogo kredita ove sezone. Ovo gostovanje moramo da shvatimo maksimalno ozbiljno, u ekipi je opšta mobilizacija i svi koji su zdravi krenuće na put da pokušamo da ostvarimo pozitivan rezultat u Subotici. Čitave prethodne nedelje smo naporno radili, ali smo i dosta pričali o svemu. Imamo još četiri kola do, sada je već izvesno, plej-auta i pokušaćemo da osvojimo maksimalan broj bodova – istakao je šef stručnog štaba Radničkog.

Osvrnuo se Šarac i na kvalitete i igru tima iz Subotice.

– Spartak izuzetno cenim, tabela pokazuje da smo po kvalitetu tu negde, izjednačeni. Četiri kola ne znaju Subotičani za poraz, kup utakmicu ne računam, izašli su maltene sa rezervnim timom. Imaju izuzetno opasna krila Srećkovića i Bijelovića, napred opasnog Hristića, talenat u Staniću, iskustvo u Tumbaseviću. Idemo da se isprsimo i da obezbedimo rezultat kojim bismo kupili mir za period rada tokom pauze – zaključio je Šarac.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar