LAŽNE PATRIOTE došle da “brane Kosovo”, a bave se zaverama i ispunjavaju agendu Viole von Kramon! (VIDEO)

Još jednom su pokazali pravo lice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Lažne patriote iz redova Novog DSS, Zavetnika i Dveri, na čelu sa francuskim potrčkom Milošom Jovanovićem, gospođom Stamenkovski i “velikim patriotom” Boškom Obradovićem, održali su danas u Beogradu skup koji su pokušali da predstave kao protest protiv evropskog plana za Kosovo, iako je činjenica da ih Kosovo i Metohija uopšte ne zanimaju, već samo gledaju kako da otežaju poziciju Srbije i predsednika Aleksandra Vučića pred sutrašnje pregovore u Ohridu.

To su potvrdili i činjenicom da su se na protestu kojim navodno “brane Kosovo” bavili svetskim zaverama, vakcinama, ali su se potrudili da ispune i agendu njihove mentorke Viole Von Kramon – jer ko bolje ide uz lažne patriote od lažnih ekologa?

Tako je jedan od govornika Ratko Ristić, inače bivši dekan Šumarskog fakulteta, govorio okupljenima o Džulijanu Asanžu i Rio Tintu.

– Ako su istina, pravo i pravda najveće vrednosti, gde je pravda za Džulijana Asanža, najhrabrijeg čoveka na svetu, koji je razotkrio sve prljave tajne, sve globalne zločine – rekao je u jednom momentu.

Isto tako nije propustio priliku da pomene Rio Tinto, verovatno zbog toga što je litijum velika šansa za Srbiju, a Ristiću, francuskom potrčku, “velikom patrioti” Bošku i gospođi Stamenkovski smeta sve što Srbiji može da donese korist, jer žele da je unazade.

– Imate tako bivšu ambasadorku Australije, imate ambasadorku Britanije koje su sa našom ministarkom Zoranom Mihajlović otvoreno agitovale da Rio Tinto započne eksploataciju litijuma u dolini Jadra i od pre neki dan im se priključio i ovaj zanimljivi Kristofer Hil, ambasador SAD u Srbiji – kazao je on.

Kakve tačno veze Džulijan Asanž i Rio Tinto imaju sa Kosovom i Metohijom, racionalan čovek ne može ni da zamisli, ali lažnim patriotama i lažnim ekolozima je bitno jedino pravljenje haosa u cilju oslabljenja pozicije Srbije. Odavno su dokazali da im nije stalo ni do Kosmeta, ni do ekologije, ni do istine i pravde, već da jedino žele da sruše sa vlasti Aleksandra Vučića, kako bi mogli da unište Srbiju.

Pošto to ne mogu da učine legalnim putem, na izborima, jer nemaju podršku građana, za razliku od predsednika Vučića, “moraju” da prave sumanute skupove i da iznose neistine, laži i bave se temama koje nemaju veze sa Kosovom i Metohijom.

A i zašto bi se bavili južnom pokrajinom? Pokazali su koliko ih je “briga” za srpski narod na KiM kad su ustanovili da je “dobro što je Aljbin Kurti pušten na slobodu 2001. godine iz zatvora u Nišu”. Detaljnije o tome kako su lažne patriote “branile Kosovo” možete pročitati KLIKOM OVDE.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar