Producentkinja optužila Ramba Amadeusa za uznemiravanje, a sad procurio VIDEO sa snimanja emisije (VIDEO)

Muzičar je priznao da je dodirnuo intimni deo tela producentkinje, ali nije bilo i izvinjenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/lejlakasic, TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bs, Ilustracija

Skandal koji je obeležio nedelju svako je onaj koji je napravio muzičar Rambo Amadeus koji je na snimanju emisije “Dnevnica”, kako je sam priznao, “pljesnuo po d*petu” producentkinju Lejlu Kašić. Sada se pojavio i snimak iz ove emisije u kojoj je gost bio upravo ovaj umetnik.

Najpre se oglasila Lejla Kašić koja je putem svog profila na Instagramu optužila Antonija Pušića, poznatog kao Rambo Amadeus za seksualno uznemiravanje. A nakon dva dana, potvrda je stigla i od Ramba koji je objavio priznanje da je dodirnuo intimni deo tela producentkinje, ali nije bilo i izvinjenja:

– Evo da preciziram. Dotičnu gospođicu sam – dok smo se približavali kući socijalno ugrožene porodice, savim neplanirano pipnuo ili pljesnuo po d*petu ili pak štipnuo, pojma nemam sad. To nema nikakve veze sa seksom, barem ne s moje strane. Hteo sam da joj nekako dojavim da nemam više što, da me je saterala u ponižavajući položaj. Nekakav zadnji pokušaj da odustane od grubog upada u intimu jedne porodice. Nesretno artikulisan kvazi-drugarski alarm. Seksističan možda, seksualan ne. Nije to niko video, nije se ni ona bunila, mogao bih da negiram, ali mrzi me da foliram. Nisam taj lik – napisao je Rambo koji je sve priznao:

– Dakle pljesnuo sam, pipinuo ili štipnuo (stvar forenzičke interpretacije) u trajanju od jedne sekunde. Verujem da postoje satelitski snimci koji to mogu da potvrde, danas se ionako snima svaki pedalj planete. Nešto kasnije, tokom snimanja, u stančiću ugrožene porodice, dok ja lično nisam uspevao da kontrolišem svoje ogromno uznemirenje, gde sam psovao pred kamerom i društvo i državu zbog činjenice da moramo da prosimo da bi nekim ljudima omogućili da plate dugove i napune frižider, dotična je prikazala punu prisebnost i hladnokrvnost. Nakon snimanja, na samom rastanku, krenula je da demonstrira nekakvu pozorišnu ljutnju i tražila da se izvinem. Nakon što nije dobila zadovoljavajuće izvinjenje, krenula je u histerični napad, toliko jak da sam joj rekao da je ludača i da treba da se leči. To zaista iskreno mislim i sad. Baš kao što jednako mislim da je čitava medijska scena bolesna, bez skrupula, u kojoj se u odsustvu jasnih etičkih načela prihvata “cancel” kultura – kultura srednjevjekovnog lova na vještice samo u eri mobilnih telefona- napisao je, između ostalog, Rambo u svom saopštenju.

A danas se pojavio i najavni snimak emisije u kojoj cenjeni umetnik deluje više nego egzaltirano jer učestvuje u projektu.

– Jednog prohladnog i kišovitog martovskog dana Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus, u svom je Herceg Novom odlučio da prodaje i čisti ribu na pijaci, pomaže zaposlenima u Vodovodu i kanalizaciji, sprema lignje i ribu u restoranu- glasi početak najave za emisiju:

– A sve s ciljem da zaradi i prikupi sredstva kako bi pomogao jednoj samohranoj majci i njenom sinu koji žive u izuzetno teškim socijalnim i materijalnim uvjetima. U tome su ga podržali građani, privredni subjekti i organi grada sunca, skala, festivala i mimoze.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar