Vučić poručio: Kad budemo menjali politiku, ja ću to lično da saopštim, a ne Rade Basta

Država je suviše ozbiljna stvar, rekao je Vučić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je zahtev ministra iz redova JS i SPS Radeta Baste da se uvedu sankcije Rusiji.

– Srbija je neposredno posle izbijanja sukoba izašla sa stavom u kom je rekla da osuđuje narušavanje teritorijalnog integriteta. Ali, mi smo tada takođe rekli da zbog svega što se zbivalo na našoj teritoriji ali i tradicionalnog prijateljstva, da nećemo da se priključimo sankcijama Ruskoj Federaciji. Od tada, mislim da nije bilo teme osim KiM, količina laži, broj laži koji su koristili o KiM prevaziđena je samo po pitanju sankcija Ruskoj Federaciji. Toliko gluposti nisam čuo. Kada o tome govorimo, Republika Srbija ima svoju politiku, kad budemo u situaciji da je menjamo, obavestiću vas o tome.

– Brnabić, Dačić i ja znamo kada se nalazimo u bezizlaznoj situaciji. Kad neko kaže da puštam probne balone, znajte da je reč o notornoj laži. To moje ne zaklinjem se vredi mnogo više nego sve njihove zakletve. Najsmešnije je što je neko rekao “Rade Basta je Vučićev čovek”. Idite, lečite se. Postavila ga je SPS-JS, neću da vam kažem ni da li sam bio protiv ili ne. Naučite nešto, kad budemo menjali politiku, ja ću da vam se obraćam. Da li će da bude za mesec, pet, ne znam. Do sad je bilo da je naša politika izdržala duže od godinu dana. I sad će sigurno to da mi promeni Rade Basta. Ne igrajte se ljudi sa državom. Država je suviše ozbiljna stvar.Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar