Gvardiola: Gubitnik sam zbog Džulije Roberts, ni osvajanje Lige šampiona mi ne znači ništa (FOTO+VIDEO)

Siti je sa ubedljivih 7:0 u revanšu protiv Lajpciga obezbedili prolaz dalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Trener Mančester sitija, Pep Gvardiola imao je zanimljivu izjavu nakon prolaska njegove ekipe u četvrtfinale Lige šampiona.

Siti je sa ubedljivih 7:0 u revanšu protiv Lajpciga obezbedili prolaz dalje, te nije ni čudno što je španski stručnjak bio raspoložen.

Gvardiola je sa okupljenim novinarima podelio jednu anegdotu koja je uključivala njegova tri idola – Majkl Džordan, Tajger Vuds i Džulija Roberts.

– Ja sam gubitnik u Ligi šampiona. Dakle, šta god da se desi ove sezone u Ligi šampiona, i da osvojim trofej, i da osvojima sledeće tri Lige šampiona, ja ću i dalje biti gubitnik. Reći ću vam nešto. U životu imam tri idola: Majkla Džordana, Tajgera Vudsa i Džuliju Roberts. To su moja tri idola. Iz očigledih razloga, Džordan, Vuds, kao i Džulija Roberts zaslužuju to. Džulija Roberts je pre mnogo godina došla u Mančester. Ne devedesetih kada je Ser Aleks Ferguson sa Mančester junajtedom osvajao titule i titule. Bilo je to u onom periodu kada smo bili bolji od Junajteda, i ona je otišla u posetu Mančester junajtedu. Zato je to neuspeh. Čak i ako osvojim Ligu šampiona, to ne može da se poredi sa tim što Džulija Roberts nije došla da vidi nas, moj idol – rekao je Gvardiola.

Ubrzo su se oglasili i “crveni đavoli” čiji su administratori društvenih mreža objavili fotografije Džulije Roberts iz 2016. godine.

Glumica je tada gledala meč Junajteda i Vest Hema.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar