Posle šest godina BRAKA otkrio da je SESTRI napravio decu: “Ne znam šta da radim”

Tvrdi da je bio usvojen odmah posle rođenja i da je tek nedavno saznao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Wavebreak / Profimedia

Jedan anonimni muškarac se ispovedio na Reditu kako je saznao da je njegova supruga, sa kojom je u braku šest godina i ima decu, u stvari njegova sestra.

On je napisao da je usvojen nekoliko minuta nakon rođenja i da ne zna ništa o svojim biološkim roditeljima. Do jezivog otkrića je došao kada je nedavno radio testove kako bi donirao bubreg svojoj supruzi.

– Moja žena se razbolela neposredno nakon što se naš sin rodio i sada joj je potrebna transplantacija bubrega. Proverili smo njene rođake i nijedan nije odgovarao ili bio održiv donor. Znao sam da su za to male šanse, ali sam odlučio da se testiram da vidim da li mogu da budem donor. Pre neki dan su me pozvali i rekli da se poklapam – nastavio je on.

Doktor je tražio da obavi dodatne testove, i to na humani leukocitni antigen, na šta je čovek pristao. Kada su stigli rezultati rečeno mu je da imaju „abnormalno visok procenat podudaranja“.

– Bio sam šokiran i zbunjen. Doktor je objasnio da zbog načina na koji se DNK informacije prenose kroz generacije, roditelj detetu može imati najmanje 50 odsto podudaranja, a braća i sestre 0-100 odsto. Bilo je retko da muž i žena imaju visoko podudaranje – objasnio je muž/brat.

– Mi smo u srodstvu – ne, ne šalim se. Ne znam šta sada da radim, ali znam da to može biti pogrešno. Ona je moja žena i majka naše dece – upitao je on u očajanju.

Ljudi su mu u komentarima davali razne savete, ali se većina slaže da je sada kasno da ceo život izmeni iz korena.

– Mislim da si u ovom trenutku već u braku sa decom. Ne možeš to da vratiš unazad tako da ne vidim mnogo smisla u dizanju svega u vazduh – smatra jedna osoba.

– Već imate decu i pretpostavlja se da su zdrava jer niste spomenuli nikakve lude abnormalnosti. Ako ste srećni, srećni ste. Donirajte bubreg svojoj sestri-ženi i nastavite da budete odlični roditelji svojoj deci – sličnog je mišljenja drugi reditor.

 



Izvor: Objektiv.rs, Times now news

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar