Dnevni horoskop za 15. mart: Vage, moguć sukob u odnosu, Škorpije, problemi sa zubima

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Nema predaha za vas i zato ste pod stresom. Međutim krajem dana zaslužujete da se opustite. U ljubavi ste nestalni jer ste napeti.  Partner ne zna sa koje strane da vam priđe. Opšte stanje zdravlja je dobro.

BIK

Ništa vam nije po volji jer ste veoma napeti. Ostavljate utisak neurotične osobe zato kolege izbegavaju konfrontaciju sa vama. U ljubavi kvalitet komunikacije je na veoma niskom nivou. Zdravlje solidno.

BLIZANCI

Ispoljavate više stavova koji se nikako ne dopadaju saradnicima. Budite malo odmereniji. Ne kalkulišite na ljubavnom planu jer možete izvući deblji kraj. Niste u top formi proverite opšte zdravlje.

RAK

Pokušajte da podmitite poslovnog partnera dobrim ručkom. Biće vam veoma ugodno i jako konstruktivno. Povoljan dan za  dobre vibracije i komunikaciju. Postižete razumevanje ako ste u vezi. Zdravlje stabilno.

LAV

Nema potrebe da  danas eksperimentišete sa novim poslovima. Držite se oprobanih varijanti.Ljubavno i emotivno zatišje pred buru. Ne iritirajte partnera svojim glupim izgovorima.

Vitalni ste i u dobroj formi.

DEVICA

Da biste uradili današnji posao  morate uložiti znatan novac. A to i nije po vašoj volji. Zato se opredelite za sigurniji potez. Sijate pored partnera jer ste dokazali svoju ljubav i privrženost. Dobro se osećate.

VAGA

Ostavljate veoma snažan utisak na većinu poslovnih partnera. Ni sami niste svesni kako delujete na okolinu. Nestalnih osećanja i misli možete prouzrokovati sukob. Izbegnite sumnje i držite se istine.

Veoma ste napeti.

ŠKORPIJA

Možete očekivati dobre nagrade od honorarnog posla. Povedite računa da imate veoma iskren odnos sa partnerom. Nekad je potrebno da se opustite i prepustite.  Mogući su manji problemi sa zubima.

STRELAC

Nemojte se danas mnogo angažovati jer nemate snage ni volje za poslovnim aktivnostima.  Veoma je moguć sukob sa partnerom jer govorite o potpuno različitim stvarima. Ne čujete jedno drugo.

Nema promena na polju zdravlja.

JARAC

Nije bitno što vam sada ide dobro na poslu ipak treba da povedete računa o troškovima. Budite malo više kreativni jer vam veza upada u rutinu. Iznenadite voljenu osobu. Nemate većih tegoba na polju zdravlja.

VODOLIJA

Puno truda i rada potrebno je da bi izvukli veću materijalnu korist. Rezultati zavise isključivo od vas. Čuvajte se neobičnih i pogubnih veza. Samo zato da ne upadnete u zamku nemogućih ljubavi.

Zdravlje dobro.

RIBE

Nije potrebno da budete ceo dan negativno raspoloženi. To vam doprinosi još većem nezadavoljstvu.Opredelite se za ljubav a ne za svađu. Kako ćete provesti dan samo od vas zavisi.

Zdravlje sasvim dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar