Kamiondžija objavio SABLASAN snimak: Na mračnom putu je video nešto što prkosi razumu (VIDEO)

Na ovoj deonici je više ljudi izgubilo život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube/ FOX 10 Phoenix

Vilijam Čerč, vozač kamiona koji je pre neko veče prolazio kroz Arizonu državnom rutom 87, poslao je sablasan snimak medijima, i smatra da je na njemu pravi pravcati duh.

Zaprepašćeni Amerikanac je oko 2.30 časova prošao pored naizgled providne figure koja je stajala pored puta, u vreme kada nije bilo drugih vozila na vidiku. Rekao je da snimak sa kamere potvrđuje da je prošao pored “maglovitog obrisa nogu kroz koje su se videle linije autoputa“.

Novinar portala Fox10Phoenix je istakao da je u prošlosti na državnom putu 87 bilo više saobraćajnih nezgoda sa smrtnim ishodom i dodao da je SR87 jedan od glavnih autoputeva u toj saveznoj državi koji vodi ka planinskim naseljima.

U to vreme, Čerč je putovao između Feniksa i Pejsona, deonice koja je navodno poznata drugima po paranormalnim događajima.

– Taj deo puta koji ide severno do Pejsona i južno do Tusona je neverovatno jeziv, posebno noću. Jedan od slučajeva na kojima smo radili dokumentovan je u našoj knjizi bio je na deonici koja je išla južno do Tusona. Tamo nam je jedan od svedoka ispričao da je jednom pokupio stopera čije ime odgovara nekome ko je nestao 70-ih godina – naveli su autori knjige “The 918 Files”, koja inače beleži neobične slučajeve iz Arizone.

Čerčov snimak je objavljen na Jutjubu i odmah je privukao pažnju ljubitelja paranormalno, pa je neko u komentarima ispričao sličnu anegdotu.

– Video sam duha kako stoji pored malog pokretnog mosta. Istražio sam sve nezgode u okolini i saznao da je samo dan ranije na toj lokaciji jedan čovek poginuo u saobraćajnoj nesreći. Na fotografiji u novinama prikazan je u crvenoj košulji i plavim farmerkama, tako da je bio obučen identično kao duh koji nam se ukazao – napisao je jedan od korisnika Jutjuba ispod snimka koji je za dva dana prikupio oko 450 hiljada pregleda.

 



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar