Nije se nadao POBEDI: Luk Blek otkriva šta publika može da OČEKUJE od njega na nastupu u Liverpululu

Srbiju će ove godine na Evroviziji predstavljati Čačanin Luka Ivanović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Luke Black ovogodišnji je pobednik Pesme za Evroviziju, a ovoga puta on je otkrio kako će izgledati njeghov nastup u Liverpulu.

-Mi smo videli kako scena u Liverpulu izgleda i u tom procesu priprema za Pesmu za Evroviziju smo pričali i o eventualnom nastupu u Liverpulu. Nismo prepuštali slučaju ništa. Smatram da uvek treba biti spreman na sve, nas ništa nije koštalo da radimo malo više a da ne pobedimo na Pesmi za Evroviziju pa da se onda samo to ne desi. Gore je da ne razmišljamo o tome i da moramo sve odjednom da smislimo. To se i desilo, morali smo sve da smislimo i samo smo došli jedan dan sa svim idejama koje su spremne. Tako da je bilo vrlo jednostavno pričati sa delegacijom o celom tom ostvarenju- rekao je za medije.

On je potom govorio o tome koliko će se taj nastup razlikovati od onog koji smo bili u prilici da gledamo u Beogradu.

-Planiram potpuni revamp ali ću zadržati duh nastupa, samo ćemo ga predstaviti na većoj sceni i dobiće bolju grafiku. Biće nova generacija tog nastupa. Jako sam prijatno iznenađen uslovima koje smo imali ove godine na RTS. Mi smo na domaće takmičenje otišli van naših kapaciteta i napravili smo odličan posao, a sada će biti još bolji. Ja nisam imao preterano mnogo vremena da spremam ovaj nastup ovde ali sada kada znam da idem u Liverpul, svaki dan ću da vežbam i kao performer i da organizujem nastup i mislim da će biti na nivou. Imam beskonačnu podršku RTS u svim svojim idejama. To nije nešto što sam očekivao ali smo i na istoj talasnoj dužini i ja sam im zahvalan na svemu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar