“PREŽIVEĆEMO bez nje”: Anđelka Prpić NAPUSTILA snimanje serije, oglasio se reditelj

Glumica još uvek za medije nije dala nijednu izjavu dok se sa novim izabranikom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Glumica Anđelka Prpić ušla je u 7. mesec trudnoće i odlučiula je da je vreme da ode na trudničko kako bi odmorila od napornih snimaja, ali i započela pripreme za dolazak drugog deteta. Glumica je završila snimanja serija “Radio Mileva” i “Ćutanje”, na kojima je bila vrlo aktivna iako u blagoslovenom stanju, a njene kolege su otkrile kako će se nove epizode realizovati bez nje.

Anđelka je morala da završi započeti posao. Snimanje hrvatsko-ukrajinske krimi serije joj nije teško palo, jer je odavno, kako je priznala, želela da radi sa Goranom Bogdanom.

Na fotografijama sa snimanja koje su završile na društvenim mrežama, mogli smo da vidimo da se glumica sjajno zabavlja, kao i da joj snimanje van studija ne pada teško.

– Od početka je govorila da će raditi onoliko koliko joj beba bude dozvoljavala. Sa sobom je nosila zdravu hranu, a i svi na setu su imali obzira prema njoj. Ipak, kako je u sedmom mesecu sve joj je teže da funkcioniše zbog čega su je kolege ispratile uz poklone – kaže izvor za medije blizak glumici i dodaje:

– Anđelka nije razmažena trudnica, oko koje svi moraju da obigravaju, i o tome dovoljno govori upravo njena posvećenost snimanju serija. Sada uživati u opremanju sobice za bebu i odmaranju.

Režiser serije “Radio Mileva”, Elmir Julkić otkrio nešto više o trenutnom radu Anđelke Prpić.

– Kao i sve u životu, stvari se prilagođavaju i menjaju i mi ćemo nekoliko epizoda preživeti bez nje, onda nam se ona vraća. Takvi su planovi i dogovori – rekao je Elmir o ulozi frizerke Jelene i dodao:

– I ovde je snimanje 12 sati, imamo jedan sat odmora. Izuzetan je tempo, pokušavamo dosta toga da napravimo za to vreme. Pretpostavljam da je i na drugim setovima tako jer je danas luksuz ne iskoristiti svaki minut tog radnog dana.

Kako prenose mediji, od serije “Radio Mileva” je ipak odlučila malo da odmori zbog napornog tempa.

– Ekipa Mileve je dosta snimila unapred, te nije bilo potrebe da u ova poslednja dva meseca trudnoće, Anđelka dolazi na snimanje. Najmanji je problem izostaviti je iz nekoliko epizoda. U svakoj seriji se desi da se ne pojavljuju konstantno isti likovi. Smatrala je da je 12 sati ipak previše vremena za nju u ovom trenutku, ali se nakon porođaja raduje brzom povratku i vraćanju na staro – zaključio je izvor za medije i dodao:

– Pre nekoliko dana završila je i „Ćutanje“ jer više ni na setu se ne može sakriti njen stomak. Kako sada stvari stoje, a daće Bog da bude tako, ona će brzo posle porođaja da se vrati pred kamere.

Glumica još uvek za medije nije dala nijednu izjavu dok se sa novim izabranikom Markom pojavljuje na javnim događajima, gde se vidi da su zaljubljeni.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar