Đoković pomerio konferenciju! Da li će pokrenuti lavinu koju je najavio u Melburnu?

Očekuje se da javnost dobije odgovor hoće li učestvovati na turniru u Dubaiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug-AP/Ng Han Guan

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trebao je da se obrati danas 22. februara od 13 časova medijima na terenu “TC Novak”, ali ona je pomerena za 14 časova.

Jedna od tema mogla bi da bude i povreda koju je doživeo na Australijan openu, a koja je pod velom sumnje teniske javnosti.

– Razmišljao sam u ove dve nedelje da li hoću da pričam javno o tome. Odlučio sam da želim, Objaviču u narendih nekoliko dana i objasniti podrobnije šta smo sve prošli. Pre dve godine se slična situacija dogodila, ljudi i dalje sumnjaju, ismevaju. Osećam potrebu da pokažem i dokažem neke stvari. ne zbog njih, nego zbog sebe. Neki komentari i izjave se ponavljaju i to mi malo smeta. To ćete saznati za koji dan. Sama činjenica da nisam trenirao između mečeva govori da sam imao nešto… Jer da je to toliko bilo malo i neznatno, verovatno bih imao treninge između mečeva. Nikad nisam imao u životu ovakvu situacija da baš nijednom nisam trenirao – rekao je Đoković.

Đoković će danas na konferenciji prvi put odgovarati na pitanja novinara po povratku iz Melburna i osvajanja jubilarne 10. titule na Australijan openu, a uoči postavljanja apsolutnog rekorda od 377. nedelja na prvom mestu.

Takođe, očekuje se da javnost dobije odgovor hoće li učestvovati na turniru u Dubaiju, kao i na mastersima u SAD – Indijan Velsu i Majamiju.

Bonus video:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar