Dnevni horoskop za 22. februar: Bikovi, moguće nesuglasice s partnerom, Jarčevi, jačajte imunitet

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Odličan dan da ne radite baš ništa ozbiljno. Dali ste sebi slobodan dan iako ste prisutni u kancelariji. Niste vi danas raspoloženi da vas bilo ko usmerava. Osećate ukus prijatne dosade.  Zdravlje je dovoljno dobro da ne brinete.

BIK

Uz manjak napetosti protiće vaš poslovni dan. Ipak ne brinite neke  okolnosti će vas potpuno razbuditi. Partnerski odnosi su toliko dobri da sve morate ponoviti dva puta. Ili vas ne čuju ili ignorišu. Zdravlje je veoma solidno.

BLIZANCI

Slabiji intezitet koncentracije. Dobro je što danas nemate previše porodičnih i poslovnih obaveza jer ni jednu ne bi uradili kako treba. Partner je potpuno iznenađen vašom energijom.

Zdravlje dosta solidno.

RAK

Neočekivana sreća u poslu poguraće vas napred. Imate više šanse da pokrenete neki novi hobi ili interesovanje. Za Rakove koji su u braku ili dugoj vezi dolazi velika šansa da postanu roditelji.  Porodični nesporazumi su prolazni. Zdravlje dovoljno dobro.

LAV

Tranzitni Mars je u Blizancima i osećate laki priliv energije.  Raspoloženje na maksimumu i ne treba vam niko jer ste dovoljni sami sebi. Odlično se motivišete za posao i sve ostale obaveze. Partnerski odnosi su solidni i harmonični. Zdravlje dovoljno dobro.

DEVICA

Našli ste se u poziciji koju ste priželjkivali a danas vam to i nije teko bitno.Tako dobijena moć nije vas svrstala u omiljene osobe na poslovnom planu. U ljubavi imate malo oblaka i sasvim malo Sunca. Zdravlje je veoma dobro.

VAGA

Danas vas nezgodan stav o poslovnim kolegama može dovesti u problem svađe i sukoba.  Nije na vama da ukazujete na tuđe greške. Ne ugrožavajte svoju poziciju zbog gluposti. Zdravlje je  dovoljno dobro.

ŠKORPIJA

Kada biste imali više izbora znali biste šta da uradite. Ovako, naviknite se na izbor koji imate. Rutina je danas vaš najbolji prijatelj. Osoba koja vam se dopada ima neku nepredviđenu prepreku da bude sa vama. Polje zdravlja promenljivo.

STRELAC

Nastavite putem kojim ste krenuli jer se tu osećate potpuno dobro. Niste trenutno za nove  opcije. U ljubavi postoje emocije i dobra volja ali to nije dovoljno da se harmonizujete sa partnerom. Mogući problemi sa kičmom.

JARAC

Iz nekog razloga ako se niste popeli za jedan stepenik gore, danas nije vreme za proboj nego za manji zastoj. Koliko god bili zahtevni prema partneru imajte u vidu da će i on potraživati od vas više nego do sada. Jačajte imunitet.

VODOLIJA

Male promene u poslu mogu puno da vas iznenade. Najvažnije je da se pripremite za nove okolnosti koje neminovno dolaze. Na polju ljubavi i dalje se vrtite u krug. Zdravlje je dobro.

RIBE

Ako niste spremni na  za velika ulaganja onda morate smanjiti prohteve.  Niste dovoljno iskusni u današanjem dogovoru. Sledite svoju intuiciju koja vam govori da birate polako i bez prevelike žurbe. Zdravlje je veoma dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar