“Siniša mi je s neba pomogao”: Sorijano dao gol, pa ga slomile emocije, plakao je kao kiša! (VIDEO)

Sarađivali su u Sampdoriji od 2013-15, a zatim su se ponovo sreli i radili u Bolonji 2018

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/ Twitter

Fudbaleri Bolonje savladali su Sampdoriju rezultatom 2:1 u 23. koju Serije A, koji je golom, ali i reakcijom na kraju meča, obeležio fudbaler Roberto Sorijano.

On je u 65. minutu postigao vodeći gol za svoj tim, a posle pobede svog tima, na konferenciji su ga slomile emocije. Sorijano je sa Mihajlovićem sarađivao u Sampdoriji, a potom i u Bolonji, sve dok trener nije otpušten u septembru 2022.

Uz to, odigrao je za njega 175 utakmica, postigao je 24 gola i 27 asistencija. Sarađivali su u Sampdoriji od 2013-15, a zatim su se ponovo sreli i radili u Bolonji 2018.

Tako, Roberto nije mogao da obuzda emocije, posle duela sa Samdprorijom koju sa klupre predvodi Dejan Stankovićm. Svoj gol posvetio je Siniši Mihajloviću.

– Volim da mislim da mi je pomogao da postignem gol ovde, gde smo zajedno imali toliko divnih uspomena.

Sorijanu je ovo prvi gol u Seriji A od 14. marta 2021, a po njegovim rečima, za njega je zaslužan Siniša. Mihajlović je preminuo 16. decembra 2022. u 53. godini, a kada je Sorijanu rečeno da bi u ponedeljak napunio 54, igrač je briznuo u plač.

– Želim da mislim da je i ovaj gol bio zahvaljujući Siniši. Želim da mislim da mi je pomogao da postignem gol ovde na ovom stadionu, gde smo imali toliko divnih uspomena zajedno.

Bonus video:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar