Ranko Stojić ljut na srpske trenere: Kako PSŽ može, a Zvezda i Partizan ne mogu?

Odluka stratega Parižana oduševila je fudbalskog stručnjaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

PSŽ nije uspeo da pobedi minhenski Bajern u prvom meču, a jedna stvar je zapala mnogim fudbalskim fanaticima.

Trener pariske ekipe Kristof Galtije je za meč osmine finala Lige šampiona odlučio da uvrsti Vorena Zaira Emrija, koji ima svega 16 godina i tako je postao najmlađi učesnik nokaut faze Lige šampiona u istoriji.

Odigrao je oko 60 minuta i pokazao da je pred njim velika karijera, a odluka stratega PSŽ-a je oduševila fudbalskog stručnjaka Ranka Stojića.

Gostujući na Areni sport je prokomentarisao Galtijea i napravio paralelu sa srpskim fudbalom.

Nije mu jasno kako Pari Sen Žermen može da baci u vatru tako mladog igrača, a domaći klubovi, prevashodno Zvezda i Partizan, se mahom libe od takvih poteza.

– Ima 16 godina i igra na nivou Lige šampiona. I onda čujete naše trenere koji kažu da nije smeo da pusti igrača od 18-19 godina da igra jer je zelen, nije formiran… Hajde, dobro – rekao je Ranko Stojić i osvrnuo se na srpske trenere, kojima je imao šta da zameri.

– Pogledajte, Džamal Musijala je pre godinu i po dana bio super talenat, a sada je počeo da potvrđuje i talenat i klasu. To ne može da se dogodi u prvoj godini, tako će biti i sa Zairom-Eerijem, moraće da pogreši nekoliko puta, da stekne zrelost i iskustvo i onda će početi da vraća na terenu – rekao je Ranko Stojić tokom gostovanja na Arena Sport.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar