“Ne verujemo da je nema”: Sahranjena žena (35) koja je POGNULA kod Prijepolja, neutešni otac van sebe

Petočlana porodica bila je u "škodi", kada je žena na klizavom kolovozu izgubila kontrolu nad vozilom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/facebook

Žena (35) stradala u saobraćajnom udesu u nedelju, na ulazu u Prijepolje, sahranjena je danas u zlatiborskom selu Gornji Ljubiš. Iza nje ostali su suprug i troje mališana starih dve, četiri i šest godina.

Petočlana porodica bila je u “škodi”, kada je žena na klizavom kolovozu izgubila kontrolu nad vozilom, koje je potom udarilo u zaštitnu ogradu pored puta. Metalna bankina probila je motor i kabinu auta, usmrtivši ženu. Jedno od njene dece zadobilo je povrede zbog kojih je odmah transportovano u Beograd, a posle operacije na klinici u Tiršovoj, van životne je opasnosti.

Porodica, veliki broj prijatelja i poznanika ispratili su ženu na večni počinak.

– Bila je omiljeno lice ovde, radila je u cvećari na Zlatiboru susrećući se svakodnevno sa velikim brojem ljudi. Svi ćemo je pamtiti kao vrednu i požrtvovanu majku i prijatelja koji je imao osmeh za svakoga – kažu komšije stradala žene.

Očevici nesreće kažu da se auto kojim je žena upravljala nije kretao velikom brzinom, ne većom od 50 – 60 kilometara na čas.

Njen otac, poznati ugostitelj sa Zlatibora, očajan, oprostio se od svoje ćerke.

– Ne verujemo da je nema, ali je tako. Neka Bog čuva dečicu koja su ostala bez majke – napisao je Dragan, suočavajući se sa užasom i neshvatljivom tragedijom.

Njen suprug Ivan oprostio se od supruge potresnim rečima.

– Srešćemo se ljubavi tamo gore opet, bez ožiljaka i nasmejani. Putuj s anđelima, moj najdivniji cvete – napisao je Ivan.

Žena je stradala naočigled svog supruga i dece. U velikoj tragediji, činjenica da u udesu deca nisu stradala, može utešiti slomljene duše okupljene oko odra nesrećne žene.

BONUS VIDEO:Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar