Priredila SAČEKUŠU mužu i njegovoj LJUBAVNICI: Ženine drugarice snimale žestok okršaj (VIDEO)

Razjarena supruga nije mogla da odluči koga pre da mlati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter/@The_gangsther

Nedavno je na društvenim mrežama postao viralan snimak navodne sačekuše koju je žena priredila mužu i njegovj ljubavnici. U celoj “operaciji” su joj pomogle drugarice, koje su snimale okršaj, reakciju preljubnika i navijale.

Zna se jedino da je snimak nastao negde u Latinskoj Americi i da se bezobraznik zove Đovani. Njega i mladu ženu je sačekala supruga sa svojom ekipom ispred ulaza u motel, dok su se spremali da se odvezu motorom.

Na početku se vidi kako besna supruga uleće u prostor ograđen zidom, iza kojeg se nalazi preneražena i zbunjena ljubavnica sa kacigom u ruci. Žena ju je lupila po glavi ali kao da nije mogla da odluči na koga je više kivna, pa je odmah otrčala do muža i krenula da ga mlati i dere se na njega.

On nije reagovao dok ga je udarala, već je stavljao kacigu na glavu, pa je žena ponovo pojurila ka ljubavnici. U trku je skočila na nju, ali se ova odbranila pomenutom kacigom i uspela da je odbaci od sebe.

U tom trenutku uskače Đovani i razdvaja ih u pokušaju da zaštiti ljubavnicu, dok na njega počinje da se dere jedna od drugarica njegove supruge. Snimak se tu završava tako da nije poznato kako se ovaj okršaj završio.

Reakcije u komentarima bile su podeljene. Dok su neki mislili da je reakcija prevarene supruge bila prirodna i razumljiva posle takve izdaje, drugi smatraju da nije trebala da se “spušta na njihov nivo”.

Naravno, kao i uvek kod ovakvih snimaka, nemoguće je potvrditi da je potpuno autentičan.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar