Nikola Jokić – košarkaški BOG: Srbin nemilosrdan, tripl-dabl za poluvreme i demolirana Minesota!

Neverovatno veče Nikole Jokića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Nikola Jokić nastavlja dominaciju u NBA, srpski centar upisao je novi tripl-dabl, i to za poluvreme, u pobedi Denvera protiv Minesote 146:112.

Odmah mogu da mu predaju MVP nagradu, treću u nizu, jer Nikola gazi rivale i nema nameru da stane.

Protiv Minesote je ostvario 19. ovosezonski tripl-dabl. Učinak od 19 poena i po 10 skokova i asistencija imao je već na poluvremenu, dok je mč završio sa 20 poena, 16 asistencija i 12 skokova. Na parketu je proveo 27 minuta, nije bilo ni potrebe da igra i troši energiju, jer je Denver imao i “+40”.

Takođe, Nikola Jokić je tek šesti košarkaš u NBA ligi od sezone 1996/97, koji je za poluvreme upisao tripl-dabl. Zaista bi Nikoli već sada mogli da dodele MVP nagradu, jer nema smisla da čekamo glasanja, većenja, kada se zna ko je najbolji…

Denver je pre nekoliko dana ubedljivo poražen od Minesote, ali je usledila brutalna osveta. Denver je bio toliko dominantan, Jokić i ostatak ekipe odradili su na vreme posao, pa je srpski centra mogao da se odmori tokom poslednje deonice.

Majkl Porter je Timbervulvsima dao 30 poena, a Aron Gordon 24. poena, dok je Slovenac Vlatko Čančar stao na 12 poena, šest skokova i tri asistencije, a jedan manje je imao Kaldvel – Poup.

S drugestrane, Entoni Edvardsi Luka Garza su imali po 19 poena, Rid, Rajan i Minot su upisali po 11.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar