Iznervirala ga žena, pa je PITONU odgrizao glavu (FOTO)

Policajci su razvalili vrata jer su čuli tuču u stanu, pa zatekli potpuno sumanut prizor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/VALENTIN FLAURAUD

Muškarac sa Floride uhapšen je jer je navodno odgrizao glavu svom kućnom ljubimcu pitonu tokom svađe sa suprugom 31. jauara, saopštila je policija, prenosi CBS.

Kevin Majorga (32) iz Majamija optužen je za okrutnost prema životinjama i pružanje otpora prilikom hapšenja nakon žestoke rasprave sa ženom, koja je prerasla u tuču i koštala zmiju glave.

Policajci su odgovorili na prijavu svađe iz jednog stana i rekli da su unutra čuli tuču između muškarca i žene. Odlučili su da razbiju vrata kada su čuli ženu kako vrišti, dok su njihove komande da ih otvore bile ignorisane.

Majorga se u tom trenutku skrivao iza vrata. Policija je saopštila da se opirao dok su pokušavali da ga uhapse i da je jednog policajca udario rukom u lice iako su mu stavili lisice. To ih je navodno primoralo da nasilniku okuju i noge, dok je i dalje pružao otpor.

Foto: Miami Dade Corrections

Kada su ga konačno obuzdali. policajci su došli do stravičnog otkrića. Supruga je policajcima rekla da je Majorga odgrizao glavu njihovog pitona kućnog ljubimca. To je potvrđeno kada su su pronašli zmiju kako leži pored vrata, sa glavom potpuno odvojenom od ostatka tela.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, CBS

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar