Dok NEVINE Srbe hapse, Albance puštaju da slobodno šetaju: SRAMNA odluka posle pucnjave u Gračanici

Policija je izašla na lice mesta i pronašla dva metka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Wikimedia/CC

Tzv. kosovska policija saopštila je da je muškarac, koji je osumnjičen da je 4. februara ispalio nekoliko pucnjeva iz pištolja u Gračanici, odlukom tužioca pušten da se brani sa slobode, a da je protiv njega je pokrenut redovan postupak.

Tzv. kosovska policija je u redovnom dnevnom izveštaju navela da su dve osobe prijavile da je osumnjičeni ispalio nekoliko hitaca iz pištolja iz automobila.

Policija je izašla na lice mesta i pronašla dva metka. Kako je navedeno, osumnjičeni se sam prijavio u policijsku stanicu. On je osumnjičen za neovlašćeno držanje oružja i ugrožavanje opšte bezbednosti.

Podsetimo, Srbi su na teritoriji severa KiM uhapšeni za navodne ratne zločine protiv civilnog stanovništva. Osnovni sud u Prištini im je protivpravno produžavao pritvor bez ikakvih konkretnih dokaza.

Jedan od uhapšenih Srba, Slađan Trajković se i dalje nalazi u pritvoru, a o nehumanim postupcima albanskih terorista prema njemu svedoči i činjenica da mu se zdravstveno stanje pogoršalo, kao i da ne dobija potrebnu negu, imajući u vidu da je hronični bolesnik od dijabetesa i ima cirozu jetre.

BONUS VIDEO:



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar