Dnevni horoskop za 4. februar: Blizanci, problemi na poslu, Škorpije, suviše kontrolišete partnera

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Probudili ste se nervozni a napetost je obuzela čitavo jutro. Niste spremni ni na jedan kompromis. Bolje je da danas ne dogovarate ništa što bi vas još više uznemirilo. Nema ustaljnog i mirnog ljubavnog polja jer ste danas u stanju eksplozije. Zdravlje solidno.

BIK

Sa ovakvim aspektom Urana u vašem znaku bolje da prespavate dan. Veoma ste razdražljivi i to vas uvodi u fantastične sukobe i sa svima. Na emotivnom polju mogući osećaj ograničenja i jakog pritiska. Jaka napetost.

BLIZANCI

Malo više nervoze i napetosti uzrokuju nevolje na poslu. Vaša potreba za većom kontrolom nad događajima dovodi vas do rasprave sa kolegama. Polje ljubavi ugroženo vašim nemogućim principima. Zdravlje solidno.

RAK

Imajte u vidu da niste u najboljoj formi baš danas jer ste podložni nervozi. Neke odluke koje doneste na brzinu mogu napraviti problem do kraja dana. Vaši emotivni osećaji su trenutni i lažni jer niste ugroženi. Zdravlje bez većih tegoba.

LAV

Vama ponekad krene na poslu i bez vas ali to nije slučaj sa današnjim tokom vremna. Nemate mogućnosti da menjate tuđe odluke. Zato se orijenišite ka dnevnim obavezama. Emotivno ste dobro ali ne sasvim sjajno. Zdravlje dobro.

DEVICA

Nije današnji dan samo nervoza i napetost ima tu i vašeg udela u lošim procenama. Iako ne možete da verujete da ste pogrešili pokušajte da se okrenete iza sebe. Ispravite neke ružne poteze prema partneru. Zdravlje promenljivo.

VAGA

Nije lako kada ste u konfrontaciji sa nadređenima. Ipak obuzdajte svoj ego i sačekajte bolji dan za pregovore i dogovore. Vašu napetost i nervozu lečite na ukućanima. Zato svi beže od vas. Polje zdravlja sa manjim tegobama.

ŠKORPIJA

Iako želite da danas rešite ključne poslovne stvari nećete uspeti tako brzo da se dočepate dobrih prilika. Na dnevnom redu ljubavi je sloboda pokreta. Zato ulazite u raspravu sa partnerom koga isuviše kontrolišete. Zdravlje solidno.

STRELAC

Kako kod ostalih tako  kod vas ne prestaje želja za trenutnim rešenjem problema. Strpljenja nema ali danas nema ni rešenja. Aspekti su glavni okidač vaše nervoze i nestrpljenja. U ljubavi ste i dalje na temi vruće-hladno. Zdravlje bez tegoba.

JARAC

Niko ne zna kako je vama ali danas ni vi niste sigurni u ono što osećate i želite. Kao hladan tuš vaše ambicije su se ohladile i trenutno su na čekanju boljih prilika. Emotivno ste nezainteresovani za jednu Škorpiju. Zdravlje je sasvim dobro.

VODOLIJA

Kako god da okrenete neki događaji idu svojim tokom i vi tu ništa ne možete da učinite. Imate samo dobru priliku da čekate da se razvedri poslovno nebo. Kada zasija Sunce znate dobro gde vam je mesto. Mogući problemi sa grlom.

RIBE

Kratak i nepovoljan današnji tranzit čini vas nervoznim i nestrpljivim. Međutim vi dobro znate da je strpljenje u vašem slučaju dobro i značajno za posao. Ljubavne prilike su odlične i sve teče po dogovoru. Zdravlje odlično.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar