DOKAZ da se Vučić ne boji TV duela: Sad je jasno da predsednik sme da izađe pred CELU OPOZICIJU odjednom

Dajući svima priliku da prvi igraju, a zatim povlačeći poteze jedan za drugim, Vučić je pokazao da ima snage da se suoči sa svima odjednom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav, TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/bs, Printscreen/RTS2, Shutterstock, Pexels/CC, Ilustracija

Drugi dan zaredom svedoci smo sramote koju opozicija priređuje u Narodnoj skupštini Srbije. Istina, ona od juče bila je neuporedivo veća, sa velikim posledicama, a čitava bruka proistekla je od nemoći njihove da pobede argumentima ili bilo kakvom istinitom činjenicom.

Godinama unazad ista ta opozicija na sva usta kritikuje i proziva predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ne sme da izađe na duel sa njima, da ne sme da se suoči ni sa jednim od njih, da se boji.

Prethodna dva dana demantuju sve te vapaje i pobijaju priču kako Vučić ne sme na TV duel.

Istini za volju, nije to klasičan TV duel u kom bi predsednik Vučić sedeo sa jedne strane stola, a sa druge protivnik, dok je između voditelj. Ne, ovo je svi predstavnici opozicije sa jedne strane i predsednik Vučić sa druge.

Dok ga napadaju sa svih strana, vređaju i govore najteže optužbe, predsednik Vučić, kao da je u pitanju partija šaha, igra simultanku sa njima.

U nemoći da pobede u debati predsednika Srbije, juče su i fizički nasrnuli na njega (o čemu možete čiatai u POSEBNOJ VESTI), a bruka Milice Zavetnice, Boška Obradovića i Miloša Jovanovića obradovala je medije i iz Bosne, Hrvatske, Crne Gore, o čemu možete čitati OVDE.

Danas nije mnogo drugačija situacija, nije bio fizičkog obračuna, ali bio je uvreda, napada i  prebacivanje krivice, na šta je predsednik pojedinačno odgovarao.

Tako je Vučić odgovorio na skandalozne laži zamenika šefa poslaničke grupe Možemo-Zajedno Aleksandra Jovanovića Ćute.

– Za razliku od drugih koji se plaše vaše vike, ne plašim vas se uopšte, mislim da smo uništili Srbiju slušajući vaše besmislice oko litijuma. Ugrozili smo našu zemlju, u najboljem slučaju, nadam se na 2-3-4 godine to odložili, a plašim se zauvek, nešto što bi Srbiju podiglo u nebesa. Uništili smo to zahvaljujući pohlepi pojedinaca koji su finansirali spolja, koji su uzimali novac da bi govorili o tobož zlikovcu Vučiću. Juče ste čuli uvreda i laži više nego što je ijedan lider u Evropi za vreme svog mandata, toliko o diktaturi. Kažete Vučiću dao si Koka koli naše izvore, a ugovor je potpisan 2006. godine, toliko o njihovim lažima – kazao je Vučić, a celu vest možete pročitati KLIKOM OVDE.

On je, takođe, demantovao Ćutu koji je tvrdio da nije bio u skupštinskoj sali kada je opozicija juče nasrnula na predsednika Vučića:

– Istina, rekli ste da juče niste bili ovde za vreme haosa u skupštini, evo gde ste bili – rekao je predsednik pokazujući fotografiju na kojoj Ćuta iz prikrajka, popevši se na stolicu, snima sramnu scenu koju je napravila huliganska opozicija, a koju možete pogledati OVDE.

Nešto kasnije, Vučić je pokazao montiranu sliku iza koje, kako je otkrio, stoji poslanik DS-a Srđan Milivojević, a na kome se nalaze predsednik Srbije i Aljbin Kurti.

– Ovo smo Kurti i ja, a nikada se nismo slikali ovako, niti rukovali, ovo je zapravo slika Kurtija i Dendijasa, ovaj čovek koji je malopre govorio je obmanjivao javnost. Nikada se nisam ni rukovao sa njim, ni grlio, samo da imate u vidu s kakvim prevarantima imamo posla – objasnio je Vučić.

Podsetimo, na samom početku današnje sednice Vučić je rekao da je juče demantovao 24 laži:

– Demantovao sam juče u činjeničnom smislu, ne političkom, 24 direktne laži izrečene ovde. Što se tiče i dvojnog državljanstva i svega ostalog Nema šta nisam čuo o sebi. – rekao je Vučić.

Dajući svima priliku da prvi igraju, a zatim povlačeći poteze jedan za drugim, Vučić je pokazao da ima snage da se suoči sa svima odjednom, te sve priče da se boji da izađe na duel padaju u vodu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar