BRUKA ŽIVI DOVIJEKA: Ovako je huliganska opozicija ponašanjem u Skupštini nanela ogromnu štetu Srbiji

Iako je predsednik Vučić dok su jurišali ka njemu sedeo mirno i pozivao poslanike SNS da budu mirni, opozicija je nasrtala, grabila rukama, pretila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTS2, Printscreen, Ilustracija

Opozicioni huligani predvođeni liderom Dveri Boškom Obradovićem, uz pomoć lidera Novog DSS-a Miloša Jovanovića, nasrnuli su juče na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u Narodnoj skupštini.

U najvažnijoj instituciji naše zemlje, tamo gde sede oni koje su građani birali da ih predstavljaju, pljunuli su na svoje birače i od Skupštine napravili ruglo i poslali ponižavajuću sliku u svet.

Dok je predsednik Vučić govorio o situaciji u kojoj se nalazimo po pitanju Kosova i Metohije i tražio način da se situacija reši, očekujući od poslanika predloge, umesto toga on biva prekinut u toku izlaganja, a poslanici Dveri, Narodne stranke, Zavetnika i DSS-a počeli su da skandiraju, da bi potom krenuli ka Vučiću sa namerom da se fizički obračunaju sa njim.

I sve to u Narodnoj skupštini. U uživo prenosu na nacionalnoj televiziji. Pred očima sveta. Bruka. Sram. Nepopravljiva šteta.

Srbiji sram, drugima dar

Ipak, neko je imao koristi od svega toga, nekome je učinjena velika usluga, ali šteta je otišla na pleća Srbiji.

Albanski mediji odmah su iskoristili datu situaciju, podrugljivo se smeškajući dok se u našoj Skupštini odvijao cirkus.

Portal Gazeta Ekspres s oduševljenjem je preneo ovu vest, slaveći lidera Dveri Boška Obradovića, predsednika Novog DSS-a Miloša Jovanovića i predsednicu pokreta Zavetnici Milicu Đurđević Stamenkoviski, pišući kako su napali predsednika Vučića.

Foto: Printscreen

Nakon Gazete Ekspres, svi prištinski mediji, kao glavnu vest, nastavili su da izveštavaju o haosu koji je izazvala huliganska opozicija.

Glavni urednici medija koji se nalaze pod uređivačkom kontrolom premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija izdali su naredbu da sav prostor daju haosu koji izaziva opozicija u Beogradu, ne bi li tako srušili ZSO!

Jasno je da prištinski mediji poručuju da je haos u Beogradu najbolji za nezavisno Kosovo, te da je dobrodošla bruka koju su prozveli članovi parlamenta iz redova opozicije.

Foto: Printscreen

Nije tu kraj, likovanje se nastavilo i sa one strane Drine.

Ustaški i promuslimanski mediji u Zagrebu i Sarajevu raduju se ovoj slici koju su opozicioni huligani napravili u srpskom parlamentu i sada zadovoljno trljaju ruke.

Foto: Printscreen

Oni su odmah počeli sa objavljivanjem vesti nazivajući haotičnom situaciju u Narodnoj skupštini Srbije.

Radost koju su podelili je očigledna, te putem svojih medija u Zagrebu i Sarajevu poručuju da je odlično što su opozicioni huligani izazvali “kaos u Skupstini Srbije”, te da je to znak da će Srbija biti slaba, a što se njih tiče to je uvek odlično!

Foto: Printscreen

Ni Crna Gora nije želela da propusti priliku da se naslađuje sramotom koju je opozicija priredila svojim huliganskim ponašanjem, već su takođe preneli da je u Skupštini Srbije haos, te da su poslanici krenuli ka Vučiću, podelivši sliku incidenta.

Foto: Printscreen

Iako je predsednik Vučić dok su jurišali ka njemu sedeo mirno i pozivao poslanike SNS da budu mirni, opozicija je nasrtala, grabila rukama, pretila… Ni reč o Kosovu i Metohiji, ni reč o ZSO, nijedan predlog, a šteta po sve to nenadonknadiva!

Umesto jedinstva na koje je predsednik pozivao, umesto konstruktivne rasprave, umesto patriotizma, opozicija je juče pokazala pravo lice, pljunula na volju građana, pozvala na linč Vučića, nanela štetu po pitanju KiM, ZSO i svih interesa Srbije, ali su zato obezbedili bruku koja će nas pratiti dovijeka.

Od stida i srama zbog svoje stranke, Boris Janićijević podneo je juče neopozivu ostavku na mesto predsednika Novog DSS za Kosovo i Metohiju, a za njim su isto učinile kolege iz gradskog odbora Novog DSS-a iz Kosovske Mitrovice, čime je stranka Miloša Jovanovića u ovom gradu prestala da postoji.

– Podnosim neopozivu ostavku na mesto predsednika Novog DSS za KiM i to činim zbog današnjeg cirkusa koji smo gledali u Skupštini Srbije – rekao je juče Janićijević i dodao da su ga u odluci podržale kolege iz gradskog odbora novog DSS-a iz Kosovske Mitrovice i da su zajedno sa njim svi podneli ostavke.

– Novi DSS od danas ne postoji u Kosovskoj Mitrovici – rekao je on juče.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar