“NEMA PREDAJE” smo mi odštampali: Predsednik Vučić žestoko odgovorio Milici Đurđević Stamenkovski

Vučić se osvrnuo na reči Milice Đurđević koja je rekla da im se crta meta na čelu jer je objavljeno da spramaju protest ispred Skupštine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTS2

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na izjave Milice Đurđević Stamenkovski, koja je između ostalog istakla da premijerka Ana Brnabić ima dva pasoša.

– Čuli ste svi malopre da je gospođa Stamenkovski rekla da Ana Brnabić ima dva pasoša, kaže “šta će nam žena koja ima dva pasoša”. Za razliku od vašeg Miloša Jovanovića koji ima i francuski. Kako vas nije sramota da lažete?

Vučić se osvrnuo na reči Milice Đurđević koja je rekla da im se crta meta na čelu jer je objavljeno da spramaju protest ispred Skupštine:

– Pa zar ne radite to, nego malo vas se skupilo, pa ne možete. I to je crtanje mete? Pa šta smo mi ovde, gluvi? Cela Srbija vidi šta ste radili. Vama kada neko kaže da ste antidržavna stranka, to nije nikakva uvreda, to je činjenica – rekao je Vučić, pa upitao:

– Što ste izmislili za Anu Brnabić? Palo vam na pamet da uvredite nekog. Četiri puta ste pomenuli neku vodu – kazao je predsednik, a potom je objasnio kako su velike patriote sastančile o KiM dok su pili hrvatsku “Janu”, slikali se sa flašom, a potom je sklonili kad su videli grešku, pa se opet fotografisali.

Đurđević Stamanekovski pokazala je zatim majicu “Nema predaje” u Skupštini Srbije, a na to je reagovao predsednik Vučić.

Što se tiče majica sa natpisom “nema predaje”, Vučić je otkrio da je te majice odštampala Srpska napredna stranka:

– Naša stranka je odštampala 50.000 i hvala vam što ih nosite, važno je da znate to – kaže Vučić i dodaje:

– Pet puta kazem da u tom planu nema dobre rečenice i pet puta kažem da ću uvek izabrati Ustav i oni kažu i posle toga kako imamo s jedne strane ultimatum, a sa druge Ustav i baš ih briga šta ste rekli. Kaže “gde nestade eknonomski tigar”? Pa što se sprdate sa svojom zemljom.Što vam smeta što su veće plate i penzije. Kaže “sad priča o povlačenju investicija – a ja nisam pomenuo povlačenje, nego povlačenje kao njihovu pretnju.

– Što se tiče Ustava i ultimatuma uvek će biti Ustav, ali dok može da se razgovara, razgovaraću, neću da izolujem Srbiju.

– Kad govorite o tome “došla sam, sprečićemo”, pa sve ste izmislili. bez ikakvog sadržaja. Neće ljudi da vam odgovaraju zbog vike i galame. Ovo što ste danas uradili svojoj zemlji, da se tučete s nekim, da lupate klupe, pokazali ste svoje pravo lice.

Predsednik je istakao da od argumentacija koje je Stamenkovski iznela je neistina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar