Stevanović: Zadovoljan sam žrebom, izbegli smo tri reprezentacije koje dosta odskaču

Plasman na EP 2025. izboriće devet pobednika grupa i tri najbolje drugoplasirane reprezentacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/ Youtube

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije (U21) Goran Stevanović izjavio je danas da je zadovoljan žrebom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano 2025. godine u Slovačkoj.

Srbija će u kvalifikacijama za EP 2025. igrati u grupi F sa selekcijama Engleske, Ukrajine, Severne Irske, Azerbejdžana i Luksemburga.

– Po mom mišljenju i ličnim željama, drago mi je da smo izbegli Španiju, Francusku i Portugaliju, jer to su tri reprezentacije koje definitivno dosta odskaču. Mogu da budem zadovoljan žrebom, ali Engleska i Ukrajina će nam biti veliki konkurenti. Rade dobro, imaju odlične generacije, ali sve zavisi od nas – rekao je Stevanović, prenosi zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

On je istakao da veruje da će Srbija igrati na EP 2025.

– Treba da napravimo dobru selekciju i uradimo sve što je do nas, a siguran sam da imamo kapacitet, talenat i mogućnosti. Verujemo da ova generacija ima potencijal, svi kriterijumi će biti na visokom nivou. Siguran sam da nam ova grupa daje mogućnost da se nadamo najboljem i izborimo najbolji mogući rezultat – zaključio je Stevanović.

Plasman na EP 2025. izboriće devet pobednika grupa i tri najbolje drugoplasirane reprezentacije. Ostalih šest drugoplasiranih igraće u baražu za tri preostala meča na EP. Slovačka je kao domaćin automatski izborila plasman na kontinentalni šampionat.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar