Deca stara četiri i pet godina krvnički PRETUKLA VASPITAČICU: Policajac opisao jezive detalje

Žena je posle šokantnog ostala da leži i nije reagovala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Jaroslav Frank / Panthermedia / Profimedia, Renaud Philippe / Panthermedia / Profimedia

Učenici jedne predškolske ustanove na Floridi starosti četiri i pet godina navodno su tukli svoju vaspitačicu dok nije prestala da se pomera, prenosi Metro.

Deca su navodno koristila pesnice i stopala u napadu koji se desio 2. marta prošle godine u gradiću Pembruk Pajns. Ona su prethodno bacala stvari i prevrtala stolice u sobi u koju su poslata za kaznu.

Policajac koji je stigao na lice mesta otkrio je neidentifikovanu vespitačicu kako sedi na tlu. Ona se osećala slabo i ošamućeno, navodi se u policijskom izveštaju. Ona je počela da kašlje i suvo diže, što je navelo policajca da je položi na bok i drži joj glavu pravo kako bi sprečio moguće gušenje.

– Pokušao sam da dobijem odgovor od nje pitajući je da li me čuje ili oseća da joj dodirujem ruku, ali ona nije odgovorila. Pre dolaska spasilaca, (ona) je nastavila da trepće i normalno diše, ali ni u jednom trenutku nije mogla glasno da odgovori ili pokaže znake da je svesna – rekao je policajac.

Vaspitačica je odmah stavljena na nosila, ali i dalje nije reagovala, dok je Hitna pomoć vozila u bolnicu, navodi se u izveštaju.

Portparolka policije Pembruk Pajnsa Amanda Konvel rekla je da u napadu nije korišćeno bilo kakvo oružje ili predmet, a da je žrtva svesna i sarađuje sa policijom.

Žena je u vreme incidenta zatražila pomoć preko radija, navodi se u izveštaju. Drugo školsko osoblje je reklo da je čulo vaspitačicu u sobi sa petogodišnjim učenikom.

U toku je krivična istraga, a za sada niko nije priveden, pišu lokalni mediji. Stariji od dva deteta bi navodno mogao da snosi krivičnu odgovornost, ali je to malo verovatno zbog njegovog uzrasta.

Međutim, Florida nema zakon koji detaljno reguliše minimalnu starost za hapšenje, što znači da bi se čak i mala deca mogla suočiti sa optužnicom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, metro.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar