Ostali slemovi ispratili Novakovu titulu: Vimbldon, Rolan Garos i US open čestitali Đokoviću! (FOTO)

Lep potez velikih teniskih turnira

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Istorijski uspeh je napravio Novak Đoković osvajanjem 10. titule na Australijan openu i 22. grend slem trofeja po čemu se izjednačio sa Rafaelom Nadalom.

Novak je posle titule dobio čestitke sa svih strana, a čestitali su mu i drugi Grend slemovi, koje je takođe osvajao u više navrata.

Posebno se istakao Rolan Garos, koji je imao originalnu čestitku, ali i nekoliko postera kojima su čestitali “kralju Melburna.

Ikona. Legenda. Nezaustavljiv! Čestitke, Novače na 22. Grend slem titli – gospodar Melburna – napisali su na Tviteru, uz srpske zastave.

Inače, Rolan Garos je poznat i kao Nadalov Grend slem, jer ga je osvajao 14. puta, ali je njihva čestitka Novaku zato još jača.

Slično je bilo i sa US Openom, koji je imao seriju čestitki i postera za Novaka.

Sa druge strane, Vimbldon, koji je Novak osvajao sedam puta i gde već ovog leta može da izjednači rekord Federera sa po osam titula, nije preterano oduševio.

Jedino što su uradili, bilo je da su retvitovali Australijan open sa Novakovim snimkom meč lopte, a zatim su objavili i ilustraciju da su se Novak i Nadal izjednačili sa 22. Grend slem titule.

BONUS VIDEO:

Jelena proslavila Novakovu titulu: Porodica Đoković zahvalna Bogu na novom uspehu! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar