“Neno moja, za sve sam ja kriv”: Evo šta piše u PISMU koje je ubica sestara sa Bežanijske kose ostavio

Ubica je iz stana nakon zločina odneo mobilni telefon i platnu karticu jedne od ubijenih sestara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Goran Đ. (38), koji je oko Božića ubio dve sestre Jelisavetu (76) i Gordanu (78) Đ. na Bežanijskoj kosi, pronađen je pre dva dana u automobili na parkingu sa prostrelnom ranom na glavi.

Telo ubice koji je sebi oduzeo život pronašli su prolaznici, a sada je isplivalo i oproštajno pismo koje je ostavio za sobom.

Mediji su došli u posed pisma u kojem se kratko oprostio od, kako se saznaje, žene i dvoje dece.

– Neno moja, ne mogu više da izdržim. Plačem za svim sto sam izgubio. Naše anđele i tebe. Za sve sam ja kriv. Čuvaj naše devojčice. Sve vas volim puno – stoji u oproštajnoj poruci koju je Goran očigledno ostavio svojoj porodici.

Oproštajno pismo nađeno je na vidnom mestu u automobilu u kojem je pronađeno telo Gorana Đ.

Kako se saznaje, ubica je veče pre samoubistva proveo u kafani.

Potom je seo u automobil, ali nije otišao kući. Parkirao se i tokom noći izvršio samoubistvo. U jutarnjim satima, građani, prolaznici prijavili da je čovek sa okrvavljenom glavom u automobilu. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Kako se saznaje, dvostruko ubistvo izvršio je nožem i tupim predmetom. Nakon zločina, Goran je zaključao stan i otišao. Kao motiv dvostrukog ubistva navodi se koristoljublje. Ubica je iz stana nakon zločina odneo mobilni telefon i platnu karticu jedne od ubijenih sestara sa koje je podigao milion dinara.

Podsetimo, policija u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvetlila je teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali G. Đ. (38), koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar